Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Moderator
19 Wrzesień 06, 22:38
Mit o dresach w BMW :)
Autor Wiadomość
NiCKOS 

Mój samochód:: BMW E30 318 M40
Wysłany: 25 Luty 05, 22:48   Mit o dresach w BMW :)

hehe i co tu zrobić tylko felieton jak o królewnie śnieżce i jej krasnoludach :D a co ma jedno do drugiego w sumie to nic tak samo jak dres do bmw :) To poprostu zazdrość i zawiść ludzka skłoniły do hańby na tak wspaniałej marce ;] jak wiadomo dresy w polsce jeżdżą małymi fiatami i moga tylko marzyć o bmw chyba że patrzy ktoś na małego fiata przez pryzmat [ BMW - (Bardzo Mały Wóz) ] a wogóle to żygać mi sie chce co dresy nie jeżdża Mercedesami ? Sorry Mercedesami jeżdżą Ciawaresy (Cyganie) dlaczego to nie hańba na Mercedesie? Dlaczego Kitajce ( kraje azjatyckie itp ) jeżdżą swoimi skośnookimi autkami konstruowanymi dla ludzi o krótkich nóżkach? :> Dlaczego pedałki z wytapetowanymi ryjkami z soczysta wymową (francuzi) jeżdżą swymi krzywymi autami gdzie tak piękne linie nadwozia są poprostu uchybieniem konstruktora a juz nie wspomne o Darku Douglasie (nie znam typa ), który jeździ swoim pic - kupem :D Forda do warzywniaka w oklahomie po Coca Cole :D i czemu oni wszyscy sie uwzieli na BmW ?

VenoM

Wysłany: 26 Luty 05, 02:51   

No coz ... taki kraj ze w wiekszosci na beemki pozwolic sobie moga tylko "zamozni bandyci", reszta spoleczenstwa jezdzi Tico i CC. Rowniez boli mnie to ze jestem od razu klasyfikowany jako "tepy dres" ...
Patrzac jednak obiektywnie, mozna dostrzec pewne zalety tego faktu :)

Moja E30stke posiadam juz ponad 6 lat i przez ten dlugi okres czasu doswiadczylem tylko jednej proby wlamania i jednego wybicia szyby wraz z uszkodzeniem glosnikow w tylnej polce (bo smarkacze nie umieli ich wyjac).
Poza tymi dwoma incydentami jestem raczej spokojny o moje autko ... w koncu kto sie odwazy uszkodzic albo zakosic beemke ? Nigdy nie wiadomo kto jest jej wlascicielem ;)
No a zapewne wiecie sami jak kierowcy reaguja na dwie male soczewki w lusterku ... szczegolnie w polaczeniu z lekkim basem z wydechu :twisted:

W naszym kraju BMW najczesciej rozwijane jest jako "Bandyci Maja Wszystko" ... przeciez nie zmienimy sposobu myslenia calego spoleczenstwa, nieprawdaz ?

Pozdrawiam
Venom

Pershing 
Motorniczy

Mój samochód:: BMW E34 525i & E36 320i & Honda CB 750
Wysłany: 26 Luty 05, 07:14   

Cytat:
No a zapewne wiecie sami jak kierowcy reaguja na dwie male soczewki w lusterku ... szczegolnie w polaczeniu z lekkim basem z wydechu

:twisted: :twisted: :twisted:

Moze kiedyś obalimy stereotypy

Dexter Lublin
Gość
Wysłany: 22 Maj 05, 22:11   mity i legendy

Moja ma 15 lat (ja-47), jeżdżę nią, i mam zamiar dalej jeździć, z prostej przyczyny - po pierwsze ten samochód mi się podoba, a po drugie,
(mity i legendy) NIE stać mnie na utrzymanie "Poloneza". :!:

Worcse

Mój samochód:: E30 325i, 86r. M-Tech 1
Wysłany: 3 Czerwiec 05, 13:03   

Ja mam 19 letnia e30, i jest to moj pierwszy samochod i chyba bedzie ostatnim.. o ile gdzies go nie rozwale.. naprawde pokochalem to autko. z wiekiem troche sie sypie ale nie sa to zadne wielkie naprawy.
A co do dresow.. to sie chyba nie zmieni nigdy... BMW i menie to wlasnie auta ktorymi smigaja lyse karki.. i tak beda one odbierane zawsze.. przynajmniej w niektorych rejonach polski.. ja dorastalem w Zgorzelcu, to wiem cos o tym z doswiadczenia ;)

Odpowiedz do tematu