juz wiem co to
[samochod przeciazony] tzn tylko teoretycznie bo bylo nivo ale jest juz zwykle zawieszenie a on czyta bledy i mysli ze autko rzeciazone jak ja sam jezdze
a tak poza nawiasem to ktos z was sie orientuje gdzie moze byc ten czujnik ?????
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 7 Marzec 06, 01:36
BODZIO napisał/a:
juz wiem co to
[samochod przeciazony] tzn tylko teoretycznie bo bylo nivo ale jest juz zwykle zawieszenie a on czyta bledy i mysli ze autko rzeciazone jak ja sam jezdze
a tak poza nawiasem to ktos z was sie orientuje gdzie moze byc ten czujnik ?????
Tez to mam w swojej e-30 i tez mi sie to swieci . Wiec pewnie juz nie mam nive orginal
Z tego co dzis mi powiedzieli w warsztacie ja mam orginalki jeszcze calkiem niedawno wymieniane przed sprowadzeniem jej tutaj , a jedynie mi czujnik padl
Kolejne autko swiezo sprowadzone i kolejny zadowolony i udany zakup . Niemcy jednak dbaja o auta : ) No i nie maja takich drog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum