Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 2 Kwiecień 06, 13:03 kola juz sie poleruja
witam wszystkich tu ecik moje koleczka sa juz w trakcie polerowania za poltorej tygodnia bedzie efekt ktorego nie moge sie juz doczekac kazdy kto by chcial wypolerowac swoje mam kogos kto to niezle robi i zajmuje sie tylko tym i efekt ktory widzialem na innych kolach jest poprostu zaje....sty pozdrawiam jak zrobia kola dolacze swoje zdjecia
ecik sie nie pojawi z lustrami,bo,jak tylko je odboerze i odda mi moje kola milimetrowe,to ja w nocy przejade mu wszystkie ranty papierkiem 80-siatka
ehehehehehehhehehhehehehehehheheh
Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 12 Kwiecień 06, 20:45
witam dzisiaj bylem 3 sa juz zrobione na gotowca wygladaja tak zaj...cie ze chyba musze sobie jakis garaz wynjaac bo ktos z innego miasta zlozy zamowienie i po buni zostana tylko slady na kostce hahahhaha moze zaloze juz je do niedzieli wiec teraz w niedziele pojade na andersa o 19 30 popatrze jak sie tna na cwierc mili a za tydzien bede na zlocie oczywiscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum