Wysłany: 19 Luty 07, 22:37 Jakiej muzyki słuchacie w aucie ??
Witam tak z Ciekawości pytam jakiej muzyki słuchacie w aucie??
Ja np. słucham czarnej muzy, muzyki z klubu protectro głogów no i nieraz Hip-hopu! hehe
Pozdrawiam
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Najczęściej słucham radia, jadąc do pracy lubię posłuchać co się dzieje na świecie.
Jak wybieram się w jakąś dłuższą trasę to często wybieram coś spokojnego. Ostatnio pasuje mi jakiś JAZZ np. Miles Davis.
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 14 Marzec 07, 20:49
To zalezy na ktorym parkingu akurat stoje :D:D a tak naprawde:
lekki trance typu Kai Tracid, 4 Strings, a także Tiesto itp. Lubie zrobić sobie jakis maly przerywnik muzą z lat 90-tych: starszy dance typu dobre hiciorki DJ Bobo, Mr president, Loona ale to zalezy od humoru Podobnie z czarną muzą - tez zalezy od humoru a nieraz to nawet Złotych Przebojów posłucham :D:D
W zaleznosci od klimatu jaki mam - jak jade dalej to najczesciej cos a la tiesto, van dyke itp. W razie ataku nerwa KoRn, w przypadku dola - TooL. Jak juz w ogole nie wiem czego mi sie chce - radio eska czy jakiekolwiek inne gdzie cos mi w ucho wpadnie:)
Ogolnie poslucham sobie czarna muze Troszke disco-polo, trance, house itp Jeszcze zalezy jaki mam dzien
_________________ Gość Lubisz ogladac tył mojej Beemki ? Przyzwyczajaj sie, ja jestem zawsze z przodu
...::: NO BASS, NO FUN.. NO LPG, NO LIMITS :::...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum