Wysłany: 13 Grudzień 06, 14:48 Jakie żarówki do soczewek
Hej
Jakei żarówki polecalibyście do soczewek. Jak wiadomo bardzo podatne są na zabrudzenia
i nawet przy najmniejszym g...o widać. Nie chce żadnych z poświatą niebieską tylko może coś +50% ?
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 13 Grudzień 06, 16:46
ja tez mam osramy bo takie na stacji byly a te co niby plus 50% to zastanawia mnie jak oni to zrobili bo jak mi jedna padla to kupilem zwyczajna osram i roznicy nie bylo a te philipsa dosc szybko sie popalily
Te Helle, które wymieniłeś powinny wytrzymać długo natomiast wszystkie +"ileśtam"% będą świecić troszeńkę lepiej, lecz niestety krótko. Z przeczytanych opinii Helle zebrały najwięcej pozytywnych.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
ja mam wymienione niedawno na philips blue vision komplet z postojowkami, najwieksza roznice moge powiedziec co do tych postojowek co jest najsmieszniejsze nie dosc ze nie swieca juz na zolto tylko na bialo to na dodatek z 3 razy mocniej. W nocy to az rozswietlaja chodnik jak zapalam;p co do zarowek h1 to tez swieca ladnie ale nie mialem jak sprawdzic czy lepiej czy gorzej, a przez soczewki to i tak nie widac tam jakiegos niebieskiego swiatla co one niby daja, mozna nawet powiedziec ze swieca podobnie jak sie patrzy na soczewki, a swiatla na drodze moze daja wiecej, nie powiem bo przy wimmianie jeszcze robilem czyszczenie soczewek i odblaskow.Jak narazie problemow z nimi nie mam i ladnie swieca.
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 17 Grudzień 06, 10:47
witam
ja wlasnie wymienilem wszystkie na "jakies tam" 30% jasniejsze z xenon gazem w srodku,znalazlem je na ebay i powiem szczerze ze jestem zadowolony.Maja lekka poswiate blekitnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum