Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
jakie BMW cabrio polecacie???
Autor Wiadomość
gizbern 

Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 4 Kwiecień 07, 01:52   jakie BMW cabrio polecacie???

tak się zastanawiam że może za rok kupiłbym sobie (żonce:) ) bmw cabrio do jeżdżenia po mieście. moja obecna bunia jest wspaniała na trasę ale w mieście czasem ciężko nią zaparkować , no i pali nie mało z uwagi na moją ciężką nogę. mówiąc krótko - boję się dawać moją bunie do jeżdżenia mojej żonce :) hehehe....
no i teraz się tak zastanawiam czy lepiej trójeczkę cabrio sprzed 93/94 roku czy po?
podobają mi sie obie :) zależy mi na niskim koszcie utrzymania auta więc wielkie znaczenie ma dla mnie ewentualna awaryjność tych modeli, bo może lepiej wydać więcej na nowszy model i mieć spokojniejsza głowę niż ze starszą wozić się po warsztatach??? może być najsłabszy silnik 1,6 bo najmniej pali a i tak żonce wystarczy na miasto z nawiązką.
jakieś ekstrawagancje jeśli chodzi o wyposażenie też nie są potrzebne - tniemy koszta :)

co polecacie?

skoh85 

Mój samochód:: BMW e36 Cabrio
Wysłany: 23 Kwiecień 07, 21:05   

Nie ma cabrio 1,6, chyba że Baur. Co do modelu to kwestia gustu i pieniędzy. Na 318 e30 warto mieć 14000, a na e36 23000. Do e36 więcej elementów blacharskich pasuje z coupe, do e30 tylko maska.

scraby81 
Boska Moc Wolności

Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wysłany: 25 Kwiecień 07, 07:19   

E30 chyba starsz model wiec teoretyczxnie bardziej zawodny ale e36 to juz nie jest taka konstrukcja i duzo slyszalem o awaryjnosci e36. Moje zdanie to e30 ale wiem ze ladna sztuke ciezko trafic.... Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu