Wysłany: 31 Maj 07, 11:44 Jak wygląda sprawa podłokietników w E39?
Mam e34 z podłokietnikami w przodzie i chce się przesiąść na e39 - czy tam są też tak wygodne podłokietniki?
Pytam, bo jak na razie wszędzie na zdjęciach widac tylko takie małe podłokietniki, które moim zdaniem są dużo gorsze od tych w e34. Co o tym myślicie? Czy można je jakoś powiększyć?
Byłbym bardzo wdzięczny za przesłąnie zdjęć podłokietników z bumy e39 na robycomp@wp.pl
Pozdro!!
_________________ BMW 520i 24v Vanos
It's better to have an old luxury car than a new piece of cheap korean crap.
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 31 Maj 07, 21:30
witam
A coz to za dziwne pytanie?
Przesiadlem sie z e34 na e39 i stwierdzam jednoznacznie ze w e34 sa podlokietniki wygodniejsze.w e39 jest jeden na srodku ktory mozesz podsunac do przodu.Wiec aby sie dobrze oprzec trzeba zastosowac pozycje o ktorej byla mowa na tym forum czyli wygieta .Ale przyzwyczailem sie
Tego się właśnie obawiałem. W e34 te podłokietniki są świetne i doskonale spełniają to do czego je stworzyli. Z tymi pojedynczymi w e39 to sprawa wyglada już dużo inaczej:(
Wczoraj pojechałem do komisu żeby się przekonać jak to jest w tych e39 i muszę powiedzieć że to będzie największą moją bolączką przy przesiadce z e34 na e39.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum