Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Ile macie pkt. karnych ?? :) i jak czesto dostajecie mandaty
Autor Wiadomość
MacGywer 
BMW POWER!

Mój samochód:: 520d
Wysłany: 25 Październik 06, 22:57   Ile macie pkt. karnych ?? :) i jak czesto dostajecie mandaty

No wlasnie ile macie pkt. karnych i za co?? bo ja do 1 pazdziernika tego roku mam 21pkt. a za to ze 1 pazdziernika zeszlego roku jechalem bez swiatel i dostalem 2 pkt i 100zl :/ ale to jeszcze nic :D bo w lutym tego roku dostalem 19 pkt :shock: za przekroczenie predkosci wyprzedzanie na przejsciu dla pieszych + skrzyzowanie + oczywiscie podwojna ciagla ( dobrze ze swiatlo bylo zielone, hehehehe ) i 200 zl, policjant mi powiedzial ze powinienem 1000 dostac ale mi juz podaruje uffff i od tego czasu juz niezaplailem ani jednego mandatu :) to nieznaczy ze jezdze wolniej hehehe. dodam jeszcze ze prawo jazdy otrzymalem we wrzesniu zeszlego roku i brakuje mi 1 pkt. zeby mi je zabrali :) a w niemczech 2 razy mnie policja zatrzymala i to w tym samym miejscu ale w odstepach co jakies 3 miechy i ani razu niedostalem mandatu tylko pouczenie :) (pewnie dlatego ze niebardzo umiem po niemiecku i nieumialem sie z nimi dogadac hehehe) a jechalem 60km/h gdzie bylo ograniczenie do 30 ( na rynku )

[ Dodano: 25 Październik 06, 23:01 ]
aaa i jeszcze niemialem wypadku ( ktory ja spowodowalem ), kiedys mialem wypadek ale to nie ja prowadzilem :) tylko moj kumpel idiota, zawracal na dwupasmowce z lewego pasa no i niezawrocil bo na prawym pasie w drzwi od kierowcy wjeb... sie golf III no naszczescie nikt niezginal tylko 4 osoby mialy lekki wstrzas mozgu :| no ale auto do kasacji aa on nawet do lusterka sie niepopatrzal (dlatego IDIOTA )

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 26 Październik 06, 00:28   

Szczerze mowiac to :roll: :roll:

Faktycznie masz czym sie chwalic ... Bez obrazy ale ... no bede cicho lepiej juz jedno ostrzezenie mam :P

bazylfox 
PASJONAT

Mój samochód:: jest czerwony
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 26 Październik 06, 08:51   

Zeby nie było, że spam -

Do 20.XII. mam 6 ptk za wyprzedzanie ciągnika na podwójnej ciągłej - autem służbowym pod Piotrkowem. Sie schowali za cennikiem stacji benz. :evil: (teraz ciągnika też już nie można wyprzedzać na zakazie)

.... I to są jedyne punkty jakie dostałem kiedykolwiek - od początku jak mam prawko (od 2000r.) staram się jeździć nieprzeszkadzając innym i nie stwarzając zagrożenia na drodze.

A jak jeden z drugim baranem zawraca na dwupasmówce - miałem pod Bielskiem podobną sytuację i mało w gościa nie wjechałem - a byłoby jednego matołka mniej.... ehhhhh

Mack` 

Mój samochód:: BMW 318i M40 92r
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 26 Październik 06, 13:03   

4 pkt bylo ograniczenie do 50 (teren zabudowany) a ja ciołem 98km/h dostalem 4 pkt i 100zl i tak dobrze bo chcial mi dac 400zł i 8 pkt :D happy_bmw

Od dzis bede miał BMW to na pewno sie to zmieni <bmw_1>

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 26 Październik 06, 13:23   

nie no oxstyle ja sie niechwale tym ze mam tyle punktow :/ tylko mowie jak ja glupio jezdzilem jak dostalem prawko :) poprostu szalalem :) a wtedy co dostalem 19 pkt. to najlepsze jest to ze zamna jechal policjant :) tylko ze ja mialem zaparowana tylnia szybe i lewe lusterko szczaskane wiec go niewidzialem, hehehe ale ci ludzie co szli po chodnikach sie smiali zemni :/ hehehe

samson 

Mój samochód:: E30 320 Touring
Wysłany: 17 Listopad 06, 12:22   

Obecnie miałbym około 30 punktów...gdyby nie to, że kumpel mnie poratował i wziął je na siebie <bmw_1>
6 pkt za spowodowanie kolizji (dzwon na słupie :lol: ) i rozbicie clio
10 pkt za 114km/h na zabudowanym
1 pkt za żone...wziąłem jej punkty na siebie za parkowanie
8 pkt za 102km/h na ograniczeniu do 60km/h fiatem pandą :lol:

Teraz mam CB i od pół roku żadnego mandatu.... 8)

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Mój samochód:: BMW 325TDS
Wysłany: 17 Listopad 06, 15:06   

nigdy nie dostalem mandatu nawet za zle parkowanie... i 2 razy zostalem zatrzymany do kontroli bo tablice mialem za szyba ...ehhh..mam nadzieje ze moja dobra passa bedzie trwaala....pozdro <bmw_1>

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 29 Listopad 06, 21:23   

Ja mam 31pkt i prawk ow wydziale komunikacji, a we wtorek 5 grudnia kolejny egzamin

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 29 Listopad 06, 21:59   

Enzo napisał/a:
Ja mam 31pkt i prawk ow wydziale komunikacji, a we wtorek 5 grudnia kolejny egzamin

No siema bracie :D witaj w klubie :mrgreen: :mrgreen:

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 1 Grudzień 06, 00:12   

to zaco macie tyle pkt. ??

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 1 Grudzień 06, 04:51   

Ja glownie nalapalem za zakichane radary poukrywane :mrgreen:

Przyszly 2 listy z magicznymi sumkami a glownie pkt + jakas kontrola no i poszlo sie w p*****

A ENZO to tam pewnie bokiem lecial na rondzi kolo radiowozu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Enzo 
335i E30 D-Project

Wysłany: 1 Grudzień 06, 15:04   

oxstylE! napisał/a:
A ENZO to tam pewnie bokiem lecial na rondzi kolo radiowozu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miedzy innymi... :wink:

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 1 Grudzień 06, 15:10   

odnosze wrazenie ze enzo sie wstydzi :D

maltarn 
Klubowicz
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 1 Grudzień 06, 16:33   

dziwisz sie :?: :mrgreen:

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 1 Grudzień 06, 20:01   

no bo tu nie ma tematu do pochwal

kazdy lubi czasem poszalec nie kazdy ma farta i nie trafia na radiowozy czy cos :lol: :P

Tomski 

Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 1 Grudzień 06, 21:53   

mnie w polsce nie zlapali, za to tutaj tak .male przewinienie bo 6 lat jazdy bez pasow dostalem tylko mandat-30f,bo tu punktow za to nie daja.Ogolnie smigam szybciej niz wszyscy na autostradzie ale czesto spogladam w lusterko czy nie mam ogona.
http://www.forum.maxbimmer.pl/-vt6879.htm#56043

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 2 Grudzień 06, 05:08   

nie no ja pasy zawsze zapinam :) ( PODSTAWA ) juz z przyzwyczajenia jak wsiadam do auta pierwsze co robie to pasy zapinam :) no a co do jazdy po autostradzie to mnie wlasnie denerwuja tacy co jada 160-180 km/h i wogule niepatrza do lusterka bo mysla se ze jada najszybciej i nikt ich niewyprzedzi :/ dlatego czesto takich wyprzedzam prawym pasem :) wtedy maja zdziwko hehehehe :D ale z reguly na autostradzie jak widza w lusterku <bmw> to odrazu zjezdzaja :D i tak powinno byc hehehe

Tomski 

Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 3 Grudzień 06, 15:17   

Mowiac ogon mialem na mysli nie oznakowana bmw,porsche,evolution albo kij wie co jeszcze naszpikowanego ukrytymi kamerami.A uwierz mi tu nikt szybciej nie jezdzi ,160km to jakies 100 mph. To nie dla nich,czasem owszem ktos smignie ale z reguly trzymaja przepisy a poza tym boja sie.Jak maja jechac do wiekszego miasta to jada pociagiem :lol:
http://www.forum.maxbimmer.pl/-vt6879.htm#56043
Ostatnio zmieniony przez Tomski 3 Grudzień 06, 15:17, w całości zmieniany 1 raz  

Mack` 

Mój samochód:: BMW 318i M40 92r
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 3 Grudzień 06, 15:22   

tomski, zgadza sie
Cytat:
Mowiac ogon mialem na mysli nie oznakowana bmw,porsche,evolution albo kij wie co jeszcze naszpikowanego ukrytymi kamerami.

w Dundee zauważylem że najcześciej śmigają BMW seria 5. Porsche to w Londku widziałem. hehe a w polsce Oktavie :) najcześciej hyhy

Enzo 
335i E30 D-Project

Wysłany: 4 Grudzień 06, 13:04   

MacGywer napisał/a:
odnosze wrazenie ze enzo sie wstydzi :D

N bo tu nei ma sie czy mchwailic, n oale jak chcesz to prosze:
- predkosc
- ciagla linia
- krecenie bazkow na skrzyzowaniu czy drift
- jazda bez pasow gadanie pzrez komorke
itp

Pershing 
Motorniczy

Mój samochód:: BMW E34 525i & E36 320i & Honda CB 750
Wysłany: 5 Grudzień 06, 08:45   

Ja w swojej karierze zaplacilem 2 mandaty , jeden za czerwone światło 300 zl i 6pkt , a drugi też za czerwone światło i zignorowanie znaku nakazu skrętu w prawo 400zl i 6pkt.
Ale to jeszcze za czasów szkolnych tuż po odbiorze prawka. Teraz jezdze normalnie i nikt sie mnie nie czepia

pozdro

Odpowiedz do tematu