A JA 225KM/H M3 3,2 E36 SMG ,ODCINEK OD KRZYZANOWIC DO PASIKUROWIC
230 KM/H PO OBWODNICY TRZEBNICY 735I E38 99R. AUTOMAT
WIECEJ NIE CHCE MI SIE PISAC NA TEMAT POBIJANIA PREDKOSCI.
Wczoraj moja ETKą jak wracalem z Wrocka 195kmh, niestety z pzrodu jakies jelenie jechali lewym pasem i nawet zjechac nie chcieli, dopeir ow ostatnim momencie u musialem ywtracic predksoc do 12-130kmh.
Ehhh.... polacy nei umia jezdzic po autostradach
Mialem cos miedzy 4600-4700obr , o ile dobzre pamietam.
Wiem, ze przy 180km/h mam 4500 obr.
BTW: Odcinke mam przy 5400 obr/min
i to jest właśnie raki-ETA
pozdro
Wysłany: 8 Luty 06, 13:24
220 km/h -> na A4 Wrocław-Brzeg
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 13 Luty 06, 13:35
E-30 325i Coupe po przerobkach delikatnych :
w miescie :
- 215 ze zjadu na estakadzie
- na milenijnym moscie 4 bieg - 190 - 5 bieg doszedlem do prawie 210 niestety most sie konczyl
Swiadkow mam : )
Na poczciwej A4 :
E-30 325i moja dawna - 220 dalej sie balem ; P - swiadka brak
E-30 320i default - 220 dalej sie balem : P - swiadek jest
E-38 - 240 , miala przeklamania bo jechala na 18 calowych felach kapcie 245 - swiadek jest
w miescie :
- na milenijnym moscie 4 bieg - 190 - 5 bieg doszedlem do prawie 210 niestety most sie konczyl
Na poczciwej A4 :
E-38 - 240 , miala przeklamania bo jechala na 18 calowych felach kapcie 245 - swiadek jest
Co do tematu w niektorych watkach zabawny
Oxy czy ty aby nie znasz kogos takiego jak Tr0l ??
Wysłany: 13 Luty 06, 19:10
Mordulec napisał/a:
oxstylE napisał/a:
w miescie :
Na poczciwej A4 :
Hehe znac znam , i wlasnie poszukuje kontaktu do Ciebie , jest pewna sprawa nie dokonczona z twoim znajomym , wiesz o co chodzi $$ . Urwal sie nam kontakt po moim wyjezdzie , ja zmienilem numer ty zmieniles widze i nie mam kontaktu do Ciebie podaj mi na pw . Czas pogadac i sfinalizowac stare sprawy hehe , pozdro dla matrixa za info o kontakt z toba
w miescie :
Na poczciwej A4 :
Hehe znac znam , i wlasnie poszukuje kontaktu do Ciebie , jest pewna sprawa nie dokonczona z twoim znajomym , wiesz o co chodzi $$ . Urwal sie nam kontakt po moim wyjezdzie , ja zmienilem numer ty zmieniles widze i nie mam kontaktu do Ciebie podaj mi na pw . Czas pogadac i sfinalizowac stare sprawy hehe , pozdro dla matrixa za info o kontakt z toba
P.s
Czekalem kiedy sie skapniesz , hehe
Po drugim poscie juz cos mi sie wydawało ze to ty a pozniej z tym lataniem i e38
to juz bylem pewien bo za duzo zbiegów okolicznosci w jednym miejscu
"- na milenijnym moscie 4 bieg - 190 - 5 bieg doszedlem do prawie 210 niestety most sie konczyl " ty powinienes miec zakaz zblizania sie do milenijnego a te 210
potwierdzam , przewiozłes mnie jak 325i byla po remoncie i juz z toba nie siadam jako
pasazer , nie wiele brakło a na osobowice bysmy górą wlecieli
szkoda ze 325tka poszła do ludzi i z tego co pamietam to chyba zakonczyla swój żywot
na legnickiej
Wysłany: 13 Luty 06, 19:39
Mordulec napisał/a:
oxstylE napisał/a:
Mordulec napisał/a:
oxstylE napisał/a:
w miescie :
Na poczciwej A4 :
P.s
Czekalem kiedy sie skapniesz , hehe
Po drugim poscie juz cos mi sie wydawało ze to ty a pozniej z tym lataniem i e38
to juz bylem pewien bo za duzo zbiegów okolicznosci w jednym miejscu
"- na milenijnym moscie 4 bieg - 190 - 5 bieg doszedlem do prawie 210 niestety most sie konczyl " ty powinienes miec zakaz zblizania sie do milenijnego a te 210
potwierdzam , przewiozłes mnie jak 325i byla po remoncie i juz z toba nie siadam jako
pasazer , nie wiele brakło a na osobowice bysmy górą wlecieli
szkoda ze 325tka poszła do ludzi i z tego co pamietam to chyba zakonczyla swój żywot
na legnickiej
Dobrze pamietasz , odpicowalismy ja w sumie razem bo duzo pomagales . A pozniej sprzedalem ja przed wyjazdem i 4 dni po sprzedaniu gosc kolo kauflanu na legnickiej , ze 140 zatrzymal sie na slupie tramwajowym . Mam zdjecie resztek tego auta . zapodasz ftpa udostepnie wszystkim jako przestroge
Graniczna ma dużo wiecej niż 1,5km. Ja siedziałem z tyłu i sam nie wierzyłem jechał wtedy też KONRAD
ech.....chłopie owszem ma wiecej ale tam sporo zakrętów jest i ruch też nie mały, no chyba że nocą,
ja nic nie mówie możecie jeździc Rysią nawet 250 , no problem
Mój samochód:: BMW 330 CI
Wysłany: 10 Marzec 06, 03:44 o.0
eclipse GST 140 MPH kolo 230 km
BMW M5 160 mph ojciec kazal chamowac grr 260 km
BMW 325 97r - 225km
Merc c32 amg - 140 MPH
Lamborghini Gallardo - 160 MPH znajomy ojca byl wciety i dal auto :-D musialem go odstawic do domu
corvette Z06 - 160 MPh
odrazu mowie ze nie jestem wlascicielem tych aut jedynie co M5 ojciec ma no i GST byl moj
o zapomnialem jeszcze o VW jetta 2.0 115 HP 130 MPH z gorki na prostej 124 MPh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum