Wysłany: 21 Maj 07, 11:24 Gdzie podpiąć się pod komputer we Wrocławiu
Chciałbym na kompie sprawdzić co i jak słychać w silniku, jednak mam inne wydatki i chce to
zrobić jak najtaniej.... Gdzie to zrobić tanio i dobrze? Będę wdzięczny za namiar Wrocław i
okolice. A może ktoś ma jakieś magiczne interface i za dobrą flaszkę odczyta co tam słychać
w bebechach mojej buni?
B&W Serwis Samochodowy i Części
adres - ul. Armii Krajowej 45, 50-541 Wrocław
tel - +48 71 336 55 36, +48 601 702 423, +48 71 781 00 47
fax - +48 71 336 55 36
Części do BMW, naprawa, geometria zawieszenia, obsługa klimatyzacji, diagnostyka silnika, analizator spalin (komputer FSA BOSCH), naprawa wszystkich marek samochodów. Godziny otwarcia pon.-pt. od 9.00 do 17.00; sob. od 9.00 do 14.00
ceny niestety nie znam - ale zapytać (zadzwonić) zawsze można
Na Klecińskiej, komis samochodowy "Gosia", tam jest warsztat gdzie podłączają do kompa za 70zł.
Przy okazji jak tam byłem i pytałem o mojego buniora to spokojnie mogliby mnie podłączyć.
Podjedź zapytaj, może jakąś stronę ten komis ma, poszukaj.
Pozdrawiam
Gosię mam 200m od pracy, i faktycznie coś tam pisało o diagnostyce ;]
Dzięki, podjadę.
Aha, coś mi się przypomniało :
Koś nakierował mnie na warsztat na szkockiej (podobno BMW tylko) tam czasem nie mają nowoczesnego sprzętu? W ogóle warto tam auto zostawiać?
Ostatnio zmieniony przez borsuk 22 Maj 07, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 22 Maj 07, 18:34
a propo tego komisu to nie mam dobrego zdania i tyle nie dostana mojego auta bo zanim je od nich kupilem to probowali mi wcisnac ze jest warte swojej ceny ale jetronik w pore z tego ich bledu wyprowadzil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum