Witam wszystkich
Mam pytanie odnosnie alarmu,mam cos takiego w swojej e 30,tzn.w drzwiach kierowcy jest takie miejsce obok zamku,do ktorego jest przeznaczony specjalny kluczyk elekromagnetyczny.
I teraz:jak to w ogole uruchomic,czy ma ktos moze jakies info na ten temat bo obszukałem sie juz chyba wszedzie i nic na ten temat nie moge znalezc.
Jak bedzie trzeba to wstawie pare fotek z tym urzadzeniem.
Pozdrawiam.
Jakieś fotki by się przydały . Jeśli alarm działa i możesz swobodnie korzystać z samochodu, to w czym problem? No chyba, że jesteś ciekaw po co to i jak działa.
Czesc chłopaki.
Dziekuje za odpowiedzi.Na jutro załatwie zdjecia tego wynalazku w drzwiach kierowcy, kluczyka i diody znajdującej sie pod nr.rejestracyjnym z tyłu.
Pozdrawiam.
ja w swoim E30 z 93 roku mam alarm ale bez dodatkowego zamka w drzwiach może to muj nie jest orginalny czy ty masz dorbiony przez poprzedniego właściciela
Nie no w sumie to ten alarm jest pokazany w tej małej ksiazeczce od obsługi bmw,ale tam jest wsio po niemiecku i nie czaje o co w tym wszystkim chodzi,takze wyglada na to ze jest fabryczny
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum