Przymierzam sie do zakupu swojej 1 Beemki, Interesuje mnie e36 325 lub 328 jesli w przystepnej cenie, przegladalem ogłoszenia w necie i zaintersowaly mnie takie:
Co sadzicie o tych samochodach, moze ktos mial z nimi stycznośc, oglądał, albo wie cos na ich temat, a moze cos wzbudza wasze podejrzenia, na co zwrócic wieksza uwage podczas ewentualnego ogladania
prosze o wszelkie opinie
Mój samochód:: BMW E30 325i coupe
Wysłany: 4 Styczeń 07, 08:42
samochodzik fajniutki nawet te co pokazales madra decyzje ze sa to autka sprowadzane wiec zawieszenie nie jest wybite tak jak na naszych pieknych polskich drogach ..jedyna wada to przeguby szybko sie wybijaj (ale co sie na polskich drogach niewybija ) no i drogie czescie do tych modeli.. A SMG jest to krzynia manualna z elektronicznym sekwencyjnym wybieraniem przełożeń,mozesz zmieniac biegusie przy kierownicy lecz do konca jest to takie cudowne jak bys wydawalo dopiero SMG II bylo dopracowane lecz one wystepowalo w wersji M3 wiec pomysl z SmG nie jes do konca trafny ..pozdrawiam i zycze powodzenia w madrych wyborach
_________________ Co ja Bede PIsal..Kocham Te Autko!!
Siema!
Jeśli masz zamiar kupić auto z okolic 95 roku to osobiście zamiast 325 192KM proponowałbym 323 170KM, w osiągach niema prawie żadnej różnicy, a silniczek 170KM jest już nowszą konstrukcją i podobno zdecydowanie oszczędniejszą.
Podobno, bo nie jeździłem 325, ale 323 z gazem sekwencyjnym pali rewelacyjnie i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć że jest to oszczędny silnik.
Ewentualnie 328, to już mały potworek. Generalnie, jeśli masz możliwość finansową to 325 192KM bym sobie odpuścił.
Pozdrawiam
Kupilem ponad roktemu swoja .Wymienilem sfoznie wachaczy z pszodu zalozylem gaz/sekwencje.Zrobilem dwa pszeglondy i nic sie niedzieje.Przebieg auta 210.000.Pozdrawiam
No autka fajne ale jezeli to ma byc pierwsze a nie miales wczesniej tylnego napedu, i chcesz odrazu 192KM to proponuje delikatna obsluge pedału gazu i i jeszcze wieksza rozwaga bo nie trudno rozwalic takie auto jak sie nie ma doswiadczenia w ciagu tygodnia.
No autka fajne ale jezeli to ma byc pierwsze a nie miales wczesniej tylnego napedu, i chcesz odrazu 192KM to proponuje delikatna obsluge pedału gazu i i jeszcze wieksza rozwaga bo nie trudno rozwalic takie auto jak sie nie ma doswiadczenia w ciagu tygodnia.
Zgadzam się z tym co pisze dzussmen. Jeśli to ma być pierwsze auto tylnio- napędowe - silniki 1.6 [102 KM] oraz 1.8 są w sam raz na naukę...
Więcej frajdy przynosi jazda "kontrolowana" - mniejszą moc łatwiej opanować a i prędkości rozwijane są niezgorsze.
Ja natomiast presiadle msie z FWD o pojemnosci 1.5l na RWD 2.7l i do tego w zimie, i jakos nigdzie nie przywalilem... jendakze na poczatku jezdzilem bardzo strzonie E30
Ja natomiast presiadle msie z FWD o pojemnosci 1.5l na RWD 2.7l i do tego w zimie, i jakos nigdzie nie przywalilem... jendakze na poczatku jezdzilem bardzo strzonie E30
Ale Ty ENZO jesteś ewenementem
Wiadomo jak ktoś ma wyobraźnię to będzie się pomału uczył bezproblemowo jeździć. A innego poniesie szczeniacka "fantazja" i popłynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum