Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 15 Kwiecień 07, 19:16 E34 530 V8 Kto ma?
Mam E34 520i od ponad roku i postanowiłem kupić bunie z motorem V8 3 lub 4 litry. Znalazłem 3 litrową ale zastanawiam się jak wygląda spalanie w takim autku,bo gazu nie założę na pewno. Moja obecna rzędowa szósteczka nie lubi gazu,więc V8 pewnie też nie przepada.
moja oszczędna 2,5l pali 12- 15 to musisz się liczyć chyba z 15stką wzwysz jednak dwa gary więcej jak na moją orientację to 15- 18 literków może łyknąć . ale niech się wypowiedzą ci co takimi códkami jerzdżą
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 16 Kwiecień 07, 20:46
Też tak myślę,moje dwa litry potrafi wciągnąć 18 litrów gazu,więc tamta pewnie tyle benzyny. Chyba jednak poszukam poczciwej 535 z szescioma cylindrami i w manualu. Poza tym jak tu palić gumę automatem...
Mam E34 520i od ponad roku i postanowiłem kupić bunie z motorem V8 3 lub 4 litry. Znalazłem 3 litrową ale zastanawiam się jak wygląda spalanie w takim autku,bo gazu nie założę na pewno. Moja obecna rzędowa szósteczka nie lubi gazu,więc V8 pewnie też nie przepada.
mialem taka, w trasie jak oszczedzasz i jedziesz jak zolw 8l
maxymalnie nie przekroczysz 10.5 jak docinasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum