witam mam pytanko wlancza mi sie kontrolka taka czerwona koleczko i po bokach takie male kwadraciki zazwyczaj rano chwile sie popali i znika od czego to jest?
i drugie szukam takich wycieraczek na halogeny do e30 i nie moge znalezc moze ktos zna akis namiar albo orientuje sie co do ceny tego z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam all:)
witam mam pytanko wlancza mi sie kontrolka taka czerwona koleczko i po bokach takie male kwadraciki zazwyczaj rano chwile sie popali i znika od czego to jest?
i drugie szukam takich wycieraczek na halogeny do e30 i nie moge znalezc moze ktos zna akis namiar albo orientuje sie co do ceny tego z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam all:)
ta kontrolka to hamulce...pewnie klocki, możliwe, że rano czujnik jest wilgotny
pozdrawiam
_________________ BMW E30 318iA M40B18 1990 gletscherblau-metallic
Mój samochód:: BMW E30 318i, oraz E36 320i
Wiek: 28 Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 83 Skąd: Ciche k/ Zakopane
Wysłany: 22 Luty 07, 12:28
Ta kontrolka jest rzeczywiście od klocków ale jakiś sprytny mechanik mógł przy wymianie klocków nie podłączyć ich tylko poobcinał kable. Wtedy gdy rano jest wilgoś to może je zwierać i kontrolka będzie się swiecić albo migać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum