hehehe ale mi chodziło o zachowanie na drodze a nie w życiu ;-)
_________________ Umysł bogacza zawsze sie dorobi nawet jak straci wszystko znów stanie na nogi
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 3 Luty 07, 13:08
bmw316i napisał/a:
zachowanie na drodze a nie w życiu
uuuu strach sie bać
stereotyp. Kiedys z 15lat temu mało kto mial zachodnie auto, to ludzie bali sie bmw,były drogie, mysleli ze jezdza tymi autami "kombinatorzy" jeszcze jak czarna na ciemnej szybie to wogóle, dzisiaj E36 kupisz za 6000pln wiec zaden rarytas, poprostu sporo osób mysli stereotypami.
od zawsze bmw jezdzily pseudo gangsterzy,mafie itd w kadych filmach sa wciskane bawary ...
poza tym zyje stereotypami ludzie i tego sie nie zmieni , zwlaszcza ze tymi autami nadal jezdza lyse palanty w dresach kore katuja rozsypujace sie auta do upadlego , bo przeciez co to nie ON ma BMW wkoncu nie ? wolno mu wszystko zajezdzac slalomy itd ... Czuja sie jak bogowie na drogach i tego sie rowniez nie zmieni
(bez obrazy jak ktos jets lysy i ma dres )
_________________ www . bmw7 . pl
Bob
Wysłany: 9 Luty 07, 17:17
trolu napisał/a:
bez obrazy jak ktos jets lysy i ma dres
no dobrze,ze to dodałeś, bo byśmy się pogniewali
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
hehe a wiecie co ja sobie tak dla jazdy kupilem dresy i bardzo gruby lańcuch na szyje, więcej czasu spędzam na siłowni - wszystko żeby "pasować do auta" jeszcze musze wykminić szeroką bransolete i będzie git
[ Dodano: 9 Luty 07, 20:26 ]
chciałbym także wyrazić aprobatę dla zdania trolu, , rzeczywiście w polskich filmach beemki zawsze pełnią rolę wozidełek czarnych charakterów, np. 7emkami jeżdżą bossowie mafi, a 3 typki spod tzw. ciemnej gwiazdy ;-)
_________________ Umysł bogacza zawsze sie dorobi nawet jak straci wszystko znów stanie na nogi
Ostatnio zmieniony przez bmw316i 9 Luty 07, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
chciałbym także wyrazić aprobatę dla zdania trolu, , rzeczywiście w polskich filmach beemki zawsze pełnią rolę wozidełek czarnych charakterów, np. 7emkami jeżdżą bossowie mafi, a 3 typki spod tzw. ciemnej gwiazdy ;-)
Francuski numer : robole mafiozow jezdzily BMW X3 czy X5
Najnowszy film
Swiadek Koronny : napad na konwoj bankowy BMW 7 - E32
Nie wiem jak wy ale ja np gonie moherowe berety z ulicy jak wyłażą z kościoła na ulice w niedziele redukcja dodaje gazu i z rykiem sieje postrach pod kościołem
Nie wiem jak wy ale ja np gonie moherowe berety z ulicy jak wyłażą z kościoła na ulice w niedziele redukcja dodaje gazu i z rykiem sieje postrach pod kościołem
No to kolego poniekad takim zachowaniem krzywdzisz reszte porzadnych posiadaczy szacownej marki.. Tym samym bardzo trafnie odpowiadasz na pytanie zadane w temacie tego watku..
Swoja droga..Mlody wiek ma swoje prawa, a zywiolowe BMW zdecydowanie pozwala podniesc poziom adrenaliny kierowcy i czesto go zwyczajnie ponosi.. Po kilku latach mu przejdzie, wsiadzie do luksusowej 7-ki albo klasycznej S-ki i powie: cholera, ale ja glupi bylem kiedys
Pozdrawiam i zycze szerokosci na drodze!
to masz zajawke
_________________ adrenalina uzależnia
Bob
Wysłany: 12 Marzec 07, 19:17
a moze dlatego tak nazywają kierowców bmw,że np. wczoraj w nocy jakaś czarna beemka opierdzieliła we Wrocławiu 3 stacje benzynowe
Ja tam staram sie być kulturalny na drodze , ale jestem knur (110kg) z reguły łysy i w skórze , jeżdze czarną 5 , chcąc nie chcąc niektórzy po wyglądzie oceniają
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 14 Marzec 07, 20:45
Stereotyp polskiego gangstera: dres albo skóra, kark, łancuch, czarna beja w czarnej szybie. Byle jaki polski film - gangsterzy wożą sie bejkami. Ludzie na to patrzą i potem glupoty gadaja... Powinnismy sie wlasnie cieszyc ze skoro "bogaci" gangsterzy wożą sie BMKami to cos w tych samochodach byc jednak musi bo pewnie stac ich na jeszcze lepsze, a jednak wybieraja BMW
To podobnie jak z blondynkami: czy kazda blondi musi byc nie kumata (bez obrazy) ? Guzik prawda Podobnie BMW - nie kazdy kto nimi jezdzi musi byc od razu najgorszy... mieszkamy w Polsce, taki nasz urok. ludzie mysla ze BMW to nie wiadomo jakie pieniadze... Jak pomysle sobie ze niektorzy wolą nową DACIĘ z salonu kupić za 30 koła to mnie skreca... A tak naprawde to BMek za tą kase by mial z trzy sztuki...
Ale nie - BMW = bogacz... Glupi kraj, glupi obyczaj
Jak pomysle sobie ze niektorzy wolą nową DACIĘ z salonu kupić za 30 koła to mnie skreca... A tak naprawde to BMek za tą kase by mial z trzy sztuki...
hehehe... nowej Beemki mialby za ta kwote conajwyzej 1/3...
Ale rozumiem Twoj tok myslenia.. Mnie tez skreca na mysl o 40 kawalkach wywalonych w bloto na zakup jakiegos dennego Punto czy innej Pandy. Za te pieniadze wolalbym ladnego okulara lub nowsza 5-tke nabyc, oczywiscie z "malym" przebiegiem.. ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum