powiem tak... im ktos ma wiecej kasy i jest wyzej postawiony tym ma mniej kultury jazy... mialam "przyjemnosc" jechac z czlonkiem komisji Unii Europejskiej w Brukseli prawie nowka BMW X5 terenowa bardzo mu sie spieszylo wiec wyprzedzajac jechal przy samym krawezniku-az szorowalismy kolami, rozbilismy(a raczej oderwalo nam) tez lusterko o jakis znak, jechalismy pod prad, po pasach dla autobusow(tam maja specjalnie wydzielone) po trasach rowerowych, na czarwonym swietle... mozna by tak dlugo wyliczac... na koncu (poniewaz nie bylo gdzie stanac) zaparkowal na wysepce na srodku malego ronda hehe tyle wykroczen w ciagu zaledwie kilku minut...ale najlepsze bylo to ze nic mu nie mogli za to zrobic wiec pozwalal sobie na wszystkie mozliwe wykroczenia...
a ja jechałem ze znajomym npwym X5 również w Brukseli - przepuszczał ludzi na przejściach, zwalniał przy rowerzystach, jechał szybko ale bezpiecznie nie można powiedziec ze jak ktos ma X5 to odrazu ham
_________________ Umysł bogacza zawsze sie dorobi nawet jak straci wszystko znów stanie na nogi
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 28 Marzec 07, 01:48
W sobote gośc na brochowie wpierniczył się E30 do rowu, poniosło go na kostce.
Mój kumpel jechał zauważył to , chciał mu pomóc nie dał rady wiec zadzwonił po mnie!
Była godzina 1:30, średnio mi się chciało, ale pomyślałem sobie,ze moze kiedys ja bede w takiej sytuacji wiec pomoge.
Pojechałem, na miejscu był mój kolega clio, w rowie E30stka i stał chlopak z dziweczyną.
Beemka wpitolił się ostro, rzowalił błotnik, zderzak urwał belke wbił się mocno, odrazu wiedzialem,że nic z tego nei bedzie, ale spróbowac mozna.
Kolega odwiózł dziewczyne, ja wziałem swoją linke bo on nie miał i próbowalem chociaż troche szarpnąc auto.
Nic z tego ciagało mi auto po kostce, nie bylo zadnych szans!
Upierdzielilem sobie całe auto w błocie, uwaliłem całe buty bo wchodizlem do rowu zamontowac linke bo on nawet nei wiedział gdzie jest zaczep w E30
Pojechałem z tym typem do okolicznej wiochy w poszukiwaniu jakigoś ciagnika, ale o prawie 2 w nocy to raczej problem
Nikogo nei znaleźliśmy, worcilismy na miejsce. Kolega zaproponował mu odwiezienie, ale on powiedział,ze nie ze zadzowni po kolege z busem i wyciagnął auto.
Pożyczyłem mu linke bo nie miał!!! Wział odemnie numer telfonu,zeby mi ja oddac i
nie oddał mi tej linki.
Szczerze mówiąc to w d**** mam ta linke za 25pln, ale sam fakt mnie wk...wił
Bo godzine czasu sie tam motałem, uje..łem sie cały i samochód a ten buc nawet nie jest w stanie oddać mi linki.
Chcesz komuś pomóc a ktoś tnie w...... jak mówie ta linka mnie wali ale fakt jest bardoz denerwujący!
Dlatego niektórzy użytkownicy fakt SĄ HAMAMI!!!!
PS: Typ który się wpakował do rowu tym E30 ma jeszcze żółte E36 w Coupe, z urwanym prawym lusterkiem, to jest 316 zakatowane okrutnie.
Wiec jakby go ktoś spotkał to pozdrówcie go serdecznie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum