Dołącze się do tematu. Co można sprawdzić po podpieciu silnika M40 do kompa. Czy można sprawdzić np. wskazania czujników temeratury i napięcie silnika krokowego?
wicha napisał/a:
Ile kosztuje podpięcie do kompa i sprawdzenie silnika .
Mój samochód:: BMW e30 318i coupe
Wysłany: 3 Grudzień 06, 10:44
I ja sie dolacze do tematu
Bo podpiecie to jest moje ostatnie wyjscie.
Czy po podpieciu silnika pod kompa wykaze mi bledy tzn. czy wykryje przyczyne dlaczego samochod nie jezdzi na benzynie Bo kupilem pompe paliwa ale efekty sa takie same jak wczesniej
A co do ceny to zalezy od firmy ktora sie tym zajmuje. Ja slyszalem ze nawet 200pln sobie wolaja Podkreslam ze tlyko slyszalem ale w tygodniu sie przejade dowiedziec.
Mój samochód:: Bmw E36 318is Coupe
Wysłany: 4 Grudzień 06, 11:52
Komputerową diagnostyke silnika można zrobić w warsztacie B&W A.Broszko przy ulicy Armii Krajowej.Warto to zrobić bo naprawde można sie sporo dowiedzieć na temat samochodu.Ja ostatnio podpinalem samochod do kompa przy diagnozowaniu usterki sondy lambda.Koszt to chyba 100zł.Natomiast jesli chodzi o te interfejsy z allegro to nie polecam.Bylem w Krakowie w firmie ktora je sprzedaje.Powiedzieli,ze te tansze albo dzialaja albo i nie, wiec trzeba kupic drozszy za jakies 250 zł . Do tego przejsciowka do laptopa za jakies 150 zł.A i tak wszystkiego nie pokazuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum