Wysłany: 27 Luty 08, 18:08 CZY KTOS MOZE OBEJRZEC TO DLA MNIE ! PLS !
jezdzilem dzisiaj pol dnia widzialem 3 autka.... ;/ no niestety zadne nie bylo godne (( czy ktos moze to dla mnie zobaczyc stoi gdzies u was jesli bedzie spoko to po nie przyjade POZDRAWIAM a oto link http://www.allegro.pl/ite...byc_twoje_.html
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
tak to nie ma zadzwoń , pogadaj, czy jest jak w opisie, a później napisz kto może zobaczyć,
jesli chcesz koniecznie M40 to ja chętnie podjadę jeśli to gdzieś w centrum,
dzwonilem gadalem... gosc mowi ze prawda jest to co jest w opisie, (powiedzmy ze przez telefon go poduscilem ile moglem) mysle ze skoro 91r (a z tego co wiem to 90 byl ostatnim rocznikiem produkcji ????[zglupialem])to napewno M40 ,jest was wielu na forum mysle ze zaden problem jest zadzwonic do goscia i sie umowic zeby obejrzec auto [i stwierdzic czy warto czy nie, to trwa 10 do 15 min] , (teoretycznie ciezka sprawa odjebac robote za goscia co 400 km mieszka od wrocka.... ale jesli ktos z was moze mi pomoc to bede dozgonnie wdzieczny [pomijajac malenki fakt ze wasza czesc polski jest wysypem bmw a u mnie same trupy....]a naprawde chcialbym takie auto...a nie zaczac przygody z motoryzacja od corsy....[troche lipa]) nie wiem skąd ale szufladki zawsze mi sie podobaly, jestem swiadom ze autko moze mnie kosztowac jeszcze troche ... ale ja chyba sie zakochalem :]! pomozecie ?
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 27 Luty 08, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
no to wypas !! dzięki chłopaki ;]jak sie czegos dowiecie to prosil bym jakiegos eska 605543586 albo jakiegos maila FeelDy@poczta.fm ;] bylo by swietnie !!!
;] zobaczyl bym wroclaw , poznal kogos z forum i kupił bryke jak by to powiedziec jestem na tak:D
ps: jesli nie ta to moze jakas inna ktos z was widział taka do 4000
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 28 Luty 08, 10:17, w całości zmieniany 2 razy
chłopacy ;] jak by bylo wszystko wporzo to odezwijcie sie na komuczaka , ja w piatek spadam do laski na weekend ;] (brak dostepu do sieci;/) ,a jak by fura byla konkret to bysmy sie zgadali , moze nawet w ten weekend by sie udało ja lyknac ;] no chyba ze mi jutro prawka nie wydadza... ;/
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 28 Luty 08, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
wiem;] ale ciezko jest sie trzymac w ryzach ;/ najpierw 3 miechy na kase czekalem + miesiac poszukiwan to daje juz 4 ;/ ehh ... z pierwszymi samochodami tak jest ze najczesciej na cisnieniu sie to kupuje
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 28 Luty 08, 20:20
Kosa mogę z Wami pojechać? Tylko wbijcie po mnie,bo Paulinie auto daję na weekend,żeby do szkoły jechała He,he żartuje,ale Piotra jeszcze w moich stronach nie widziałem,więc zapraszam.
wiem;] ale ciezko jest sie trzymac w ryzach ;/ najpierw 3 miechy na kase czekalem + miesiac poszukiwan to daje juz 4 ;/ ehh ... z pierwszymi samochodami tak jest ze najczesciej na cisnieniu sie to kupuje
Potwierdzam Tak włanie stałem się kiedyś posiadaczem Tavrii Hehe...
Która później skończyła na KJSach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum