Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy komuś kiedyś otworzyła się maska w e39 podczas jazdy?
Autor Wiadomość
andrzejandy 

Mój samochód:: e39 523i
Wysłany: 27 Marzec 08, 14:30   Czy komuś kiedyś otworzyła się maska w e39 podczas jazdy?

Nie wiem jak to możliwe, ale ostatnio jadąc na szczęście tylko 80km/h otworzyła mi się maska. Dzień wcześniej wszystko sprawdzałem wizualnie i wyglądała na zamkniętą. Straty to pęknięta przednia szyba i pogięta maska plus inne pierdoły. Zdarzyło się komuś coś takiego, bo nie mogę zrozumieć, że samochód tej klasy zrobił mi taką banalną niespodziankę? Tracę powoli zaufanie do BMW bo jak by to było przy 220 km/h, a ostatnio jeździłem po autostradach niemieckich.

Tomski 

Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 27 Marzec 08, 20:45   

Pierwsze slysze.Moze nie domknieta byla.Wygladala ok ale moze zatrzask nie trzymal.
A czemu tracisz zaufanie?Z powodu tego jednego zdarzenia/
http://www.forum.maxbimmer.pl/-vt6879.htm#56043

Lucius 
Barabasz

Mój samochód:: BMW 525tds
Wysłany: 28 Marzec 08, 12:23   

Widzę że musiało to być dla ciebie bardzo traumatyczne bo nawet się odezwałeś po raz pierwszy rok po rejestracji na forum , he he ...

Alaszi 

Mój samochód:: Tylko B.M.W.
Wysłany: 28 Marzec 08, 13:13   

Spoko to tylko jedna usterka (no powazna nie ma co) :( ale odrazu zaufanie tracic ....czy ja wim czy warto :?: :?: :?: raczej NIE :!: :!: :!: Moze jakies niedopilnowanie <bmw_3>

FeelDy 
aha!!!

Mój samochód:: E30/1.8/1990/coupe
Wysłany: 28 Marzec 08, 13:24   

mnie sie czesto otwiera... nawet mi sie urywa... ale naszczesie tylko w prostreet'cie (need for spee[dla nie wtajemniczonych]):P:P:P
przepraszam , fakt mogło sie to zle skonczyc:( ale najpierw sprawdził bym przyczyne zamiast odrazu tracic zaufanie tracic zaufanie ...

jak tak sobie mysle... to ja bym sie zesrał jak mnie by sie otworzyła , wiec czesciowo Ci sie nie dziwie, to samo moglo ci sie stac dajmy na to w maybahu... czy jak to tam sie pisze...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 28 Marzec 08, 13:28, w całości zmieniany 1 raz  

tazunio 

Mój samochód:: BMW 525 (e34) touring / automat
Wysłany: 28 Marzec 08, 13:54   

Miałem raz w życiu taką sytuację, po umfalu z sarną...
sarna wyskoczyła mi pod koła, "pykłem" ją, zatrzymałem się, sarna poleciała dalej (powoli jechałem), obejrzałem auto... niby nic się nie stało, jadę dalej. Na liczniku było gdzieś koło 70 km/h i bum... ciemność.
Sytuacja tragiczna (zamknijcie oczy na parę sekund kierując samochodem).

Szyba mi nie poszła, maska lekko się pogięła. Koszty naprawy niby niewielkie (coś koło 400zł częściami), ale auto spędziło 2 tygodnie w warsztacie, przez... zawiasy maski. Nigdzie nie mogłem dostać tego g...na, a oryginalne dostały ostro.

Ale się nie załamałem, samochód w rodzinie jest do dzisiaj...

<bmw_1>
http://www.forum.maxbimme...vt6714.htm#5490

Odpowiedz do tematu