ja kupiłem już lekko obniżoną , na oko jakieś -4 cm/ -4cm ale twardość nie znana, ale za twarde to nie jest,
jak dla mnie jeszcze niżej to bardzo duże ryzyko zostawienia oleju na drodze
czy osłonę michy robiłeś - chyba masz ?? - razem z Mordulcem
A ja póki co nie wiem co mam. Kupiłem i jest nisko i twardo, bo przesiadłem się z francuskiego poduszkowca. Jak go wezmę dokładnie na wrsztat to powiem co i jak.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
ja jak sie sniegi skoncza planuje 40/40 lub 60/40 z oslona pod miche, a póki co seria
pozdro
Wysłany: 14 Luty 06, 13:30
Piotr napisał/a:
ja kupiłem już lekko obniżoną , na oko jakieś -4 cm/ -4cm ale twardość nie znana, ale za twarde to nie jest,
jak dla mnie jeszcze niżej to bardzo duże ryzyko zostawienia oleju na drodze
czy osłonę michy robiłeś - chyba masz ?? - razem z Mordulcem
Hehe w mojej poprzedniej nie mialem oslony , i rozwalilem raz miche kolo marino na przejezdzie , ale to dlatego ze cialem sie z jakims mercem tam 120 i zapomnialem o tym przejezdzie
W nowej tez nie mam oslony , ale jak skoncze prace remontowe itd to jakas pewnie zamontuje . Bo jezdzac dzis e-38 ojca , boje sie myslec jakie dziury beda do wiosny
Po tej zimie jest cos strasznego z naszymi drogami , wrecz tych drog nie ma wogole ...
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 14 Luty 06, 15:12
Ja mam amorki Sachs jakies i spreżyny Motorraft "RS" nie wiem ile to jest niższe ale troche jest bo stojąc obok innego moj stoi niżej.
A odemnie pytanie! Ile macie od najniższego punktu zderzaka do ziemii??
Ja wczoraj mierzylem ok 9cm. Kubek pod zderzak nie wejdzie
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum