Wysłany: 12 Marzec 06, 21:17 Co sądzicie o BMW318is
Witam wszystkich.Bardzo podobają mi sie BMW318is ale słyszałem że śa potem problemy z częściami do tej beci.Co o tym myślicie.Warto kupić??
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 12 Marzec 06, 21:37
KONRAD napisał/a:
Dobrze słyszałeś.ale pogadaj z Mordulcem on jest niezły w te klockinapewno cos ci doradzi madrego.
Jak dla mnie to chyba bym poszukal czegos normalniejszego niz ISa ... Strasznie drogie to w utrzymaniu jest ... Ale moge sie mylic nigdy nie mialem osobiscie .
z tą drogością to bez przesady, fakt że droższe są,
ale problemem jest znalezienie silnika w dobrym stanie, przważnie katowane mocno są, i kolesie sprzedają jak już nie opłaca się remontu robić,
ale poszukać warto
silnik naprawdę wiele zalet ma
Nie zapominaj o tym że takie bryki są na maxa odjechane jednak jak bym miał takie autko to napewno bym mu wstawiał na maxa ile wlezie i sądze że kupno takiej bryki to może być duże ryzyko.Jednak to moje prywatne zdanie i życzę jak najbardziej udanego zakupu-pozdro
Nie zapominaj o tym że takie bryki są na maxa odjechane jednak jak bym miał takie autko to napewno bym mu wstawiał na maxa ile wlezie i sądze że kupno takiej bryki to może być duże ryzyko.Jednak to moje prywatne zdanie i życzę jak najbardziej udanego zakupu-pozdro
Z 318iS jest podobnie jak z 325i nikt nie kupuje tego do spokojnej jazdy opcja nr jeden
jest dla kierowników bez znizek na OC natomiast opcja nr dwa dla tych co maja 60% znizki
Z 318iS jest podobnie jak z 325i nikt nie kupuje tego do spokojnej jazdy opcja nr jeden
jest dla kierowników bez znizek na OC natomiast opcja nr dwa dla tych co maja 60% znizki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum