Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 25 Marzec 06, 09:40 co myslicie o e36 320i 1994?
2.0 bezyna,czy jest to juz M52 150km?czy to dobry silnik?mozna tym polatac?
ile wazy taka 3jka?
Ma pelny M3kit,oprocz lusterek,czarna,pelna kremowa skora,obnizona,17"evo alusy,sportowy wydech,zmieniarke alpine,sony screen na desce,playstation,screen w dachu,subwoofer,amp 1200W.
Z tego co wiem to chyba od kwietnia albo maja 94 zaczeli pakowac silnik M52
Generalnie z tego co napisałes to niezły wypas na pokładzie , buma napewno lzejsza
o jakies 200kg od E34 wiec ta sama moc silnika ale juz znaczniej lepiej bedzie sie
zbierała
spokojnie da sie tym polatac...bralbym to bo widac ze ktos duzo sianka juz wlozyl..tylko sprawdz dokladnie czy nie ma lipy silnik i czy nie jest jakis szczep..pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 25 Marzec 06, 19:33
E34 2,0 na vanosie , musi krecic boki ...
To jest nie realne zeby nie krecila .
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 25 Marzec 06, 20:11
Na razie kontaktuje sie z tym gosciem przez email.On jest odemnie 250mil.Jak sie zdecyduje to bede musial zaaranzowac jakies spotkanko w celu przetestowania autka.Ze zdjec wyglada ladnie a wiecie jak jest.
No ze zdjeciami to roznie bywa , ogladnij na spokojnie wszystko pojezdzij potestuj . Jak cos bedzie nie tak , nie warto brac a pozniej wladowac drugie tyle na poprawki lub naprawe .
Lepiej czasem poczekac a kupic cos naprawde dobrego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum