witam
Bardzo polecam goscia z Rawicza (izbice) mialem u niego robione 4 samochody i jestem bardzo zadowolony ostatnio robilem civic sedan i placilem 450zl w prowmoci tak bieze 500zl za cale auto +pasek czeas trwania pracy ok 5 godz.
naprawde polecam 60 km od wroclawia kierunek poznan
jaka może być orientacyjna cena oklejenia tylnych bocznych szyb razym z ćwiartkami w e36? ile droższa jest taka folia ktora od wnętrza jest jaśniejsza niż od zewnątrz?
nie szarpie sie za przycieme przednich bo rzeczywiście niebieskie śmie.. czają sie wszędzie, a tylniej bo jednak wieczorem przy cofaniu czasem dobrze jest coś widzieć
_________________ Umysł bogacza zawsze sie dorobi nawet jak straci wszystko znów stanie na nogi
jaka może być orientacyjna cena oklejenia tylnych bocznych szyb razym z ćwiartkami w e36? ile droższa jest taka folia ktora od wnętrza jest jaśniejsza niż od zewnątrz?
nie szarpie sie za przycieme przednich bo rzeczywiście niebieskie śmie.. czają sie wszędzie, a tylniej bo jednak wieczorem przy cofaniu czasem dobrze jest coś widzieć
Najlepiej oklej kazda szybke innym kolorem jeszcze
Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wiek: 30 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 209 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 17 Luty 07, 09:11
ja mam teraz w Astrze wszystkie szyby ciemne ale ze sa juz od ponad roku to wyblakly i juz jedna pania policjant zj.....m za szyby bo sie ze mna chciala klocic. A firma krora przyciemniala mi szyby wydala mi atest na papierze i jesli policja zabierze dowod to mozna walczyc z firma robiaca szyby o zwrot kosztow bo nie moga robic jesli przekracza to normy w kodeksie...
ja sie wywinalem juz ze 3 razy z zabrania dowodu za szyby. Raz mnie kosztowalo 50zł a raz trafilem na mloda pania i chyba bylem jednym z jej pierwszych...."klientów" bo gubila sie w regulkach i jej pomagalem je mowic.....
wygladalo to komicznie ale nie zabrala mi dowodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum