Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Moderator
19 Wrzesień 06, 21:36
Ciemne szyby????
Autor Wiadomość
webster 

Mój samochód:: 316i sedan 96r
Wysłany: 7 Luty 07, 19:13   

witam
Bardzo polecam goscia z Rawicza (izbice) mialem u niego robione 4 samochody i jestem bardzo zadowolony ostatnio robilem civic sedan i placilem 450zl w prowmoci tak bieze 500zl za cale auto +pasek czeas trwania pracy ok 5 godz.
naprawde polecam 60 km od wroclawia kierunek poznan

bmw316i 
e36 rulezz

Mój samochód:: 316i
Wysłany: 9 Luty 07, 20:40   

jaka może być orientacyjna cena oklejenia tylnych bocznych szyb razym z ćwiartkami w e36? ile droższa jest taka folia ktora od wnętrza jest jaśniejsza niż od zewnątrz?
nie szarpie sie za przycieme przednich bo rzeczywiście niebieskie śmie.. czają sie wszędzie, a tylniej bo jednak wieczorem przy cofaniu czasem dobrze jest coś widzieć ;)

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 9 Luty 07, 22:04   

bmw316i napisał/a:
jaka może być orientacyjna cena oklejenia tylnych bocznych szyb razym z ćwiartkami w e36? ile droższa jest taka folia ktora od wnętrza jest jaśniejsza niż od zewnątrz?
nie szarpie sie za przycieme przednich bo rzeczywiście niebieskie śmie.. czają sie wszędzie, a tylniej bo jednak wieczorem przy cofaniu czasem dobrze jest coś widzieć ;)

Najlepiej oklej kazda szybke innym kolorem jeszcze :lol:

scraby81 
Boska Moc Wolności

Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wysłany: 17 Luty 07, 09:11   

ja mam teraz w Astrze wszystkie szyby ciemne ale ze sa juz od ponad roku to wyblakly i juz jedna pania policjant zj.....m za szyby bo sie ze mna chciala klocic. A firma krora przyciemniala mi szyby wydala mi atest na papierze i jesli policja zabierze dowod to mozna walczyc z firma robiaca szyby o zwrot kosztow bo nie moga robic jesli przekracza to normy w kodeksie...
ja sie wywinalem juz ze 3 razy z zabrania dowodu za szyby. Raz mnie kosztowalo 50zł a raz trafilem na mloda pania i chyba bylem jednym z jej pierwszych...."klientów" bo gubila sie w regulkach i jej pomagalem je mowic..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wygladalo to komicznie ale nie zabrala mi dowodu :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu