dzisiaj kupilem gazete w ktorej byly pokazane zdjecia z jakies chinskiej wystawy samochodow :/ i okazuje sie ze ci chinczycy podrabiaja przerizne samochody miedzy innymi BMW, ale tak to robia ze auta wygladaja prawie ze identycznie tylko inna nazwa szukalem w niecie cos otym ale niebardzo mi wyszlo, znalazlem jedno z tych aut oto one !! nazywa sie SCEO oni zrobili tez podrobke nowej 3 itp itd niemoge z tego.
Powiem Ci więcej.....
Ostatnio czytałem że właśnie te tanie podróbki z Chin-dotyczyło sprzętu elektronicznego, sa tak dobrej jakości, że w momencie kiedy podróbka pojawi się na rynku przed oryginałem to oryginał czasami uznawany jest za drogą podróbkę.
Tak podobno było w przypadku jakiegoś telefonu LG z którym LG zwlekał żeby wprowadzić go na rynek i chińczycy go wyprzedzili no i LG stracił odrobinkę ;-)
Co najlepsze to chyba w niedługim czasie te auta mają być sprzedawane w Europie.
A tak wogóle to czego się czepiasz, przecież wszystko oryginalna ręczna robota, są robione jak ferarri, maszyny nie biorą w tym udziału
Każdy egzemplarz jest niepowtarzalny
oglądałem kiedyś tai program, tylko że o skuterach
chinczycy potrafia w klika dni przygotowac sie do produkcji jakiegokolwiek skutera,
motoroweru, wystarczy i pokazac 1 szt która maja zrobić
Niestety to prawda... zadziwiające jak potrafią się przestawić...
Kiedyś widziałem crash test jednej terenówki (made in china) , która miała masę na tyle dużą, że nie musiała przechodzić takich testów przed dopuszczeniem do ruchu w europie. Przy uderzeniu czołowym v > 50 km/h kierowca zostałby inwalidą ...
Naprawdę przerażające jak można produkować takie auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum