hehehe to jest autko kolegi z klubu...a fotki ktore pokazales to sam robilem...autko jest ladnie poszezone... wszystko wykonane z blachy nie ma zywicy.. cala przerobka wykonana we wloszech... rispekt za przerobki...napewno jedyna niepowtarzalna coupeja w polsce..
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
dokladnie ...1.8 is po wakacjach moze cos innego...duzo mocniejszego...ale poki co lansuje sie tym ajj pozdro
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
felgi sa 8.5 cala na et 13 na tyle oponki 255 heheheh
jeszcze troche przerobek bedzie ...ale ogolnie mi sie podoba pozdrowka
no BBS ale jaki model to ja juz niewiem i nie chyba mojego kuzyna tylko napewno
[ Dodano: 26 Styczeń 07, 16:19 ]
Dj Grevious napisał/a:
MacGywer napisał/a:
no ja niezauwazylem zeby bylo obnizone alumy sa podobne do tych mioch seryjnych :D:D no mi sie to niepodoba mi sie podoba taki tuning jak ma moj kuzyn
]
Lol Fajny Tuning Brewki Obnizony troszke i Fele Tuning na maxa rzeczywiscie lol Pozazdrościć tuningowanej Fury Kuzyna
Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !!
Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !!
Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff...
a dla mnie to jest AGRO wole orginalnych tunerow BMW.najfajniejsze bety jak dla mnie wyreca ALPINA. lekki tuning optyczny ale za to ROK 92 w budzie E36 B10 bi-turbo R6 Vmax 293km/h 5.6 do paki (360ps).po prostu jak dla mnie bejca ma wygladac delikatnie ale za to ma latat.i to jest piekne.niepozorny pocisk. wiadomo azdy ma swoj gust. o gustach sie nie dyskutuje,
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 26 Styczeń 07, 19:22
a ja powiem tak wszystkie trzy pelny kozak ta kupeje widzialem osobiscie jest super gdyby nie jedno male niedociagnicie ktore zupelnie przypadkiem zauwazylem ale nawet z tym jest miodzio bo nie ma szpachli jak to w polsce czesto bywa
no na polskich blachach to niemam bo w polsce zadko jestem
buehueuh czyli co jak pomaluje na niebiesko czarny kolor to tez bede mial taka sama bunie...prosze cie beuuee...
przedewszystkim chodzi o poszezenie..i tyle..pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum