Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
BMW mojego sąsiada ! Co myslicie o tej maszynie :D ?
Autor Wiadomość
Dj Grevious

Mój samochód:: Mercedes 124
Wysłany: 27 Styczeń 07, 00:31   

MacGywer napisał/a:
no na polskich blachach to niemam bo w polsce zadko jestem :P

No więc właśnie ! Ja w polsce ani na fotkach nie wiedziałem podobnej ani na zywo ! A te foto co dałes pewnie pochodzi gdzies zza granic polski... ! A wiec... Bunie ktorą przedstawiłem jest jedyna w polsce moge sie mylic ale nie wiedziałem takiej samej (chodzi mi o poszerzenia.... ! pozdr..

MacGywer 
BMW POWER!

Mój samochód:: 520d
Wysłany: 27 Styczeń 07, 01:39   

kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto :P :wink:

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: E30 318iA, E30 320i
Wysłany: 27 Styczeń 07, 10:23   

ej pany, jedni lubia ogorki inni groszek, wiec o co sie spierac, koniec offa

pozdro

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 27 Styczeń 07, 11:57   

Kosa napisał/a:
ej pany, jedni lubia ogorki inni groszek, wiec o co sie spierac, koniec offa

pozdro

dokladnie !! :) jednym sie tak podoba a drugim tak :D

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 27 Styczeń 07, 14:50   

MacGywer napisał/a:
kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto :P :wink:

:wink: :wink: :wink:

[ Dodano: 27 Styczeń 07, 15:51 ]
Dj Grevious napisał/a:
MacGywer napisał/a:
Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !!

Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno :D bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff...

hmm... Miloiony? to pokaz mi fotki takich bawarek? Bo ja jakos zadk otakie widze... I te sa kozak :wink:

Dj Grevious

Wysłany: 27 Styczeń 07, 18:33   

Enzo napisał/a:
MacGywer napisał/a:

Dj Grevious napisał/a:
MacGywer napisał/a:
Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !!

Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno :D bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff...

hmm... Miloiony? to pokaz mi fotki takich bawarek? Bo ja jakos zadk otakie widze... I te sa kozak :wink:

http://img317.imageshack....pict89210ts.jpg
Ma brewki <lol> i fele lol :D no i pomalowane Hamulce na zajebisty kolor czerwony :D

http://img168.imageshack....e36torunoc0.jpg

Nie mam wiecej ale na co dzien sie widuje buraków którzy mają znaczki M3 choc ich rzeczywisty silnik to 1.8 wpierdzielą brewki , fele i myslą ze juz jest po tuningu zajebistym lol :D Dlatego mowie takich smigieł jezdzi wiele po polsce...

Mordulec 
Klubowicz

Mój samochód:: E30
Wysłany: 27 Styczeń 07, 19:25   

Dj Grevious napisał/a:
Enzo napisał/a:
MacGywer napisał/a:

Dj Grevious napisał/a:
MacGywer napisał/a:

http://img317.imageshack....pict89210ts.jpg
Ma brewki <lol> i fele lol :D no i pomalowane Hamulce na zajebisty kolor czerwony :D

http://img168.imageshack....e36torunoc0.jpg

Nie mam wiecej ale na co dzien sie widuje buraków którzy mają znaczki M3 choc ich rzeczywisty silnik to 1.8 wpierdzielą brewki , fele i myslą ze juz jest po tuningu zajebistym lol :D Dlatego mowie takich smigieł jezdzi wiele po polsce...

Sory ale chyba te zdjecia ktore wkleiłes kompletnie nie oddaja tego stylu modyfikacji
jakim poddany byl ten kombiak , napisze w skrócie solidna gleba i kultowe fele ni
mniej ni wiecej , napewno te ktore wkleiłes nie nawiazuja do tego stylu :wink:

Ostatnio zmieniony przez Mordulec 27 Styczeń 07, 19:26, w całości zmieniany 1 raz  

Dj Grevious

Wysłany: 27 Styczeń 07, 19:38   

nie wiem moze masz racje... w kazdym bądz razie takie BMW jakie ma Twoj kuzyn widziałem wieeeele razy :D nic szczególnego...

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: E30 318iA, E30 320i
Wysłany: 27 Styczeń 07, 19:54   

RS1 8,5" i 10" to rarytasik u nas tyle powiem, a ten kombiaczek to german i tyle :)

ta z pierwszych postow wyglada fajnei ale takie poszerzenia to mi za bardzo do NFS ida :/

pozdro

Enzo 
335i E30 D-Project

Wysłany: 27 Styczeń 07, 21:03   

Dokaldnie Kosa i Mordul maja racje... Po za tym na tej drugiej fotce te nzdezrak ala ///M3 E46 :roll:
jak widzisz ejdnak nie ma duzo pozadneggo germana w Polsce...

twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz :wink:

Dj Grevious

Wysłany: 27 Styczeń 07, 21:54   

Enzo napisał/a:
twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz

Oczami Fotek nie zrobie <lol>

FRYCIU 
BMW i nic więcej!!

Mój samochód:: BMW E30 316i M40
Wysłany: 27 Styczeń 07, 23:18   

Co am duzo pisać bryka fajna!

Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 28 Styczeń 07, 11:32   

Dj Grevious napisał/a:
Enzo napisał/a:

jak kazdy :P ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 :P w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa :D ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni :) ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima :) a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 :| i wlasnie takie cos mi sie niepodoba :/ aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi :/

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Mój samochód:: BMW 325TDS
Wysłany: 28 Styczeń 07, 12:20   

MacGywer napisał/a:
Dj Grevious napisał/a:
Enzo napisał/a:

jak kazdy :P ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 :P w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa :D ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni :) ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima :) a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 :| i wlasnie takie cos mi sie niepodoba :/ aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi :/

heheh a twoja 5 ma pakiet m-technik i wyglada jak by miala 400 km a ma ile 136??? no wiec o co chodzi??
Pozdro...nigdy nie dojdziemy do porozumienia bo kazdy ma swoje ale i kazdy ma swoja wizje autka...tak czy siak bmw jest marka the best i tyle...reszta jest malo istotna..pozdro for all <bmw_1>

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 28 Styczeń 07, 12:52   

hehehe moja ma zderzak z M5 a z tylu ma 520d ! a nie M5 :P a widze ze ty nierozpoznajesz bmw z M-pakietem :) po zdjeciu z przodu tez da sie rozpoznac ;)

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Mój samochód:: BMW 325TDS
Wysłany: 28 Styczeń 07, 13:15   

heh..wiem jak wyglada m-pakiet w 5. masz inne lusterka..z tyl zderzak wiem ze jest standardowy... ehh ...pozdro

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 28 Styczeń 07, 15:06   

TDSerek napisał/a:
heh..wiem jak wyglada m-pakiet w 5. masz inne lusterka..z tyl zderzak wiem ze jest standardowy... ehh ...pozdro

hyhyhy :D :D :D wlasnie o lusterka mi chodzilo :P jednak wiesz co i jak :P

Enzo 
335i E30 D-Project

Wysłany: 28 Styczeń 07, 16:36   

quote="TDSerek"]
MacGywer napisał/a:
Dj Grevious napisał/a:
Enzo napisał/a:

Chyba chodzi Ci o kolektor ssacy :)
No to gratuluje kuzynkowi, b otaki z M3 na akzd ycylinder ma odddzielna pzrepustnice to jest mega :!:
Planuje keidys takie cos zalozyc do E30 :twisted:
Dokaldnie to auto wygladem wnioskuje sie bardzo duza moc (nawiazuje do M3 GTR, oczywiscie nie ma do niej startu :wink: )

TDSerek napisał/a:
MacGywer napisał/a:
Dj Grevious napisał/a:
Enzo napisał/a:

heheh a twoja 5 ma pakiet m-technik i wyglada jak by miala 400 km a ma ile 136??? no wiec o co chodzi??
Pozdro...nigdy nie dojdziemy do porozumienia bo kazdy ma swoje ale i kazdy ma swoja wizje autka...tak czy siak bmw jest marka the best i tyle...reszta jest malo istotna..pozdro for all <bmw_1>

Ale M-pakiet i tak sie rozni zderzakami od wersji M... Wiec nie doknca tak z ta moca :wink:

Dj Grevious

Wysłany: 28 Styczeń 07, 17:47   

Problem w tym ze nie dyskutujemy o tym co przedstawione BMW przezemnie ma pod maską tylko czy wam sie podoba ? A jak juz mamy dyskotuwać to moze pozostanmy przy wyglądzie ? Do BMW bedzie wsadzany mocniejszy silnik tak na marginesie... wiec o to nie macie co sie spierać ! A jak juz tak strasznie pogadac o mocy to pooglądajcie najpierw ten filmik :D lol :D przebija wszystko :D http://www.autokrata.pl/ogien/628/m3_e30_950_km/

adihash 

Mój samochód:: E30 TOURING 325i
Wysłany: 28 Styczeń 07, 18:54   

http://video.google.com/v...277&q=rudskogen

A jak juz tak strasznie pogadac o mocy to pooglądajcie najpierw ten filmik lol przebija wszystko. ta E30 calkiem calkiem TEJ E34 NIC NIE PRZEBIJE KOLEGO!!!!!!TO JEST POTWÓR!!!!!

Enzo 
335i E30 D-Project

Wysłany: 28 Styczeń 07, 18:57   

Tylk mocne Beemki to orginalne Emki zadnych dodatkwiych psozerzen i spojlerow :)

MacGywer 
BMW POWER!

Wysłany: 28 Styczeń 07, 19:31   

Enzo napisał/a:
Tylk mocne Beemki to orginalne Emki zadnych dodatkwiych psozerzen i spojlerow :)
dokladnie !!! :D :D :D ja mam taki sam gust :P

BOKSA 

Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wysłany: 28 Styczeń 07, 20:58   

wy sie sprzeczajcie a mi i tak sie bardzo podoba i co z tego ze ma malo koni ale jak wyglada jak bym taka trafil w tourningu to tez bym kupil <bmw_1> <bmw_2>

Bob 

Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wysłany: 29 Styczeń 07, 20:30   

Nie jestem fanem takiego stylingu, ale ta beemka wyglada zarabiscie!!!
Jest profi zrobiona, wyglada jak jakaś fura DTM 8)

showtime-tv 

Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wysłany: 20 Marzec 07, 17:15   

Pieknie zrobiona i mimo wszystko zazdroszcze tak zrobionego autka. Mniam kąsek ;)

Byq 

Mój samochód:: BMW e36 323i 2.5L
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 20 Marzec 07, 23:11   

Osobiście lubię jak autko wygląda zupełnie niepozornie a pod maską drzemie kupa kucyków.
U siebie jeszcze została mi zmiana tylnych lamp na takie z białymi kierunkami, czy to będą z M3 czy ala M3 kasa pokaże.

Co do bawarki o której mowa, to akurat dziwnm trafem jak jej zdjęcie pojawiło się na forum to niedługo później miałem okazję ją zobaczyć na drodze i mimo że także nie jestem zwolennikiem skrajnego(myślę że o tej beemce można to powiedzieć w dobrym znaczeniu tego słowa) tunningu to jednak ta beemeczka robi wrażenie i całkiem dobre wrażenie.

OK, na światłach z moją niepozorną 323 koleżkę bym zrobił, ale w momencie gdyby moja i jego buma stała np. na wystawie na rynku, targach czygdziekolwiek to rzuacałaby się bardzo w oczy i to pozytywnie :)

Jest tyle skaszanionych autek, że myślę że warto docenić kogoś kto robi furę na swoje widzimisie, fakt że mocno dyskusyjne widzimisie, ale furka jest łądnie zrobiona, także duży plus dla furki, bo naprawdę zwraca się na nią uwagę na mieście <bmw_1>

trolu 
tr0l lub oxstyle :)

Mój samochód:: E-38 99r
Wysłany: 22 Marzec 07, 18:29   

widzialem ja ...

nie bede komentowac bo przeciez kazdy ma swoj gust i gusta : )

przynajmniej nie zywica i plastiki ...

Widuje sie duzo gorsze ...

A co do kombiaka E36 wyzej to jst to co lubie :)
Lekki smaczek gleba fele .... I to jest to co ja preferuje :)

Juz niebawem moje E38 siada na glebie lekkiej i 17 lub 18 ale raczej na 18 :mrgreen: :twisted:
Ostatnio zmieniony przez trolu 22 Marzec 07, 18:30, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu