no na polskich blachach to niemam bo w polsce zadko jestem
No więc właśnie ! Ja w polsce ani na fotkach nie wiedziałem podobnej ani na zywo ! A te foto co dałes pewnie pochodzi gdzies zza granic polski... ! A wiec... Bunie ktorą przedstawiłem jest jedyna w polsce moge sie mylic ale nie wiedziałem takiej samej (chodzi mi o poszerzenia.... ! pozdr..
kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto
[ Dodano: 27 Styczeń 07, 15:51 ]
Dj Grevious napisał/a:
MacGywer napisał/a:
Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !!
Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff...
hmm... Miloiony? to pokaz mi fotki takich bawarek? Bo ja jakos zadk otakie widze... I te sa kozak
kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto
Dj Grevious napisał/a:
MacGywer napisał/a:
Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !!
Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff...
hmm... Miloiony? to pokaz mi fotki takich bawarek? Bo ja jakos zadk otakie widze... I te sa kozak
Nie mam wiecej ale na co dzien sie widuje buraków którzy mają znaczki M3 choc ich rzeczywisty silnik to 1.8 wpierdzielą brewki , fele i myslą ze juz jest po tuningu zajebistym lol Dlatego mowie takich smigieł jezdzi wiele po polsce...
Dj Grevious napisał/a:
MacGywer napisał/a:
Nie mam wiecej ale na co dzien sie widuje buraków którzy mają znaczki M3 choc ich rzeczywisty silnik to 1.8 wpierdzielą brewki , fele i myslą ze juz jest po tuningu zajebistym lol Dlatego mowie takich smigieł jezdzi wiele po polsce...
Sory ale chyba te zdjecia ktore wkleiłes kompletnie nie oddaja tego stylu modyfikacji
jakim poddany byl ten kombiak , napisze w skrócie solidna gleba i kultowe fele ni
mniej ni wiecej , napewno te ktore wkleiłes nie nawiazuja do tego stylu
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 27 Styczeń 07, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Dokaldnie Kosa i Mordul maja racje... Po za tym na tej drugiej fotce te nzdezrak ala ///M3 E46
jak widzisz ejdnak nie ma duzo pozadneggo germana w Polsce...
jak kazdy ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 i wlasnie takie cos mi sie niepodoba :/ aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi :/
jak kazdy ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 i wlasnie takie cos mi sie niepodoba :/ aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi :/
heheh a twoja 5 ma pakiet m-technik i wyglada jak by miala 400 km a ma ile 136??? no wiec o co chodzi??
Pozdro...nigdy nie dojdziemy do porozumienia bo kazdy ma swoje ale i kazdy ma swoja wizje autka...tak czy siak bmw jest marka the best i tyle...reszta jest malo istotna..pozdro for all
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
heh..wiem jak wyglada m-pakiet w 5. masz inne lusterka..z tyl zderzak wiem ze jest standardowy... ehh ...pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Chyba chodzi Ci o kolektor ssacy
No to gratuluje kuzynkowi, b otaki z M3 na akzd ycylinder ma odddzielna pzrepustnice to jest mega
Planuje keidys takie cos zalozyc do E30
Dokaldnie to auto wygladem wnioskuje sie bardzo duza moc (nawiazuje do M3 GTR, oczywiscie nie ma do niej startu )
TDSerek napisał/a:
MacGywer napisał/a:
Dj Grevious napisał/a:
Enzo napisał/a:
twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz
Oczami Fotek nie zrobie <lol>
heheh a twoja 5 ma pakiet m-technik i wyglada jak by miala 400 km a ma ile 136??? no wiec o co chodzi??
Pozdro...nigdy nie dojdziemy do porozumienia bo kazdy ma swoje ale i kazdy ma swoja wizje autka...tak czy siak bmw jest marka the best i tyle...reszta jest malo istotna..pozdro for all
Ale M-pakiet i tak sie rozni zderzakami od wersji M... Wiec nie doknca tak z ta moca
Problem w tym ze nie dyskutujemy o tym co przedstawione BMW przezemnie ma pod maską tylko czy wam sie podoba ? A jak juz mamy dyskotuwać to moze pozostanmy przy wyglądzie ? Do BMW bedzie wsadzany mocniejszy silnik tak na marginesie... wiec o to nie macie co sie spierać ! A jak juz tak strasznie pogadac o mocy to pooglądajcie najpierw ten filmik lol przebija wszystko http://www.autokrata.pl/ogien/628/m3_e30_950_km/
A jak juz tak strasznie pogadac o mocy to pooglądajcie najpierw ten filmik lol przebija wszystko. ta E30 calkiem calkiem TEJ E34 NIC NIE PRZEBIJE KOLEGO!!!!!!TO JEST POTWÓR!!!!!
Osobiście lubię jak autko wygląda zupełnie niepozornie a pod maską drzemie kupa kucyków.
U siebie jeszcze została mi zmiana tylnych lamp na takie z białymi kierunkami, czy to będą z M3 czy ala M3 kasa pokaże.
Co do bawarki o której mowa, to akurat dziwnm trafem jak jej zdjęcie pojawiło się na forum to niedługo później miałem okazję ją zobaczyć na drodze i mimo że także nie jestem zwolennikiem skrajnego(myślę że o tej beemce można to powiedzieć w dobrym znaczeniu tego słowa) tunningu to jednak ta beemeczka robi wrażenie i całkiem dobre wrażenie.
OK, na światłach z moją niepozorną 323 koleżkę bym zrobił, ale w momencie gdyby moja i jego buma stała np. na wystawie na rynku, targach czygdziekolwiek to rzuacałaby się bardzo w oczy i to pozytywnie
Jest tyle skaszanionych autek, że myślę że warto docenić kogoś kto robi furę na swoje widzimisie, fakt że mocno dyskusyjne widzimisie, ale furka jest łądnie zrobiona, także duży plus dla furki, bo naprawdę zwraca się na nią uwagę na mieście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum