Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 89 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 25 Marzec 06, 17:55 BMW-Kobiety
Drodzy i Szanowni Panowie niestety z przykrością muszę stwierdzić, że zdominowaliście te strony i to forum. A szkoda!!!!!!!!!! Również i kobiety są posiadaczkami, właścicielkami oraz użytkowniczkami tych pięknych aut.. BMW.... Ja np. nacodzień jestem zwykłą urzędniczką, a prywatnie jeżdżę BMW 318i i jestem z tego bardzo dumna. Sama zarobiłam i sama sobie kupiłam to autko. Czasem mam dobre serce i pożyczam je mężowi, ale przyznam, że przychodzi mi to z trudem. Dbam o nią jak o dwójkę moich dzieci. Niemal jest moim "trzecim dzieckiem". teraz od kiedy jestem posiadaczką mojej wspaniałej BMK-i to dopiero rozumiem dlaczego czasem mężczyznom zdarza się zapominać i bardziej dbać o auta niż o własne kobiety......... A zaczynałam od Forda, a później był maluch i tuż przed BMW Mercedes 123 D.
Ale BMW to BMW..........
Pozdrawiam AGA.
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 25 Marzec 06, 18:44
Cześc
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 25 Marzec 06, 18:46
Witam szanowna pania z szacunkiem pelnym
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 19:11
oxstylE!, Tak szukam rolety do kombi 318 i e30
_________________ AGA
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 25 Marzec 06, 19:22
Aga napisał/a:
oxstylE!, Tak szukam rolety do kombi 318 i e30
mam ale ona jes w nieciekawym stanie , wiec wole ja sprzedac na allegro niz komus z forum
szacunek ....
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 19:36
oxstylE!, Okey rozumiem.
_________________ AGA
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 19:44
Piotr, Gzie odbywa się to spotkanie?????
_________________ AGA
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 19:46
Piotr, A tak w ogóle kiedy i gdzie odbywają się spotkania posiadaczy BMW. Czy na takich spotkaniach można coś kupić do auta? Pytam, bo nigdy nie bywałam na czyś takim... Jestem ciekawa jak to wyglada i na czym polega?
info o zlotach/spotach jest w dziale o takim tytule:
http://www.forum.maxbimme...-2006-vt884.htm
ale to dużo czytania, więc w skrócie:
jutro godz. 14 przy wzgórzu Andersa od strony Ślężnej, plan spota ustalany raczej na miejscu chociaż wstępnie na Bielany chyba pojedziemy
tam nic nie można kupić ani sprzedac, spotykamy żeby............... się spotkać , hehehehehe
pojeżdzić razem , pogadac itp.
Piotr, A tak w ogóle kiedy i gdzie odbywają się spotkania posiadaczy BMW. Czy na takich spotkaniach można coś kupić do auta? Pytam, bo nigdy nie bywałam na czyś takim... Jestem ciekawa jak to wyglada i na czym polega?
Nie ... przyjezdzaja wszyscy wlasciciele BMW i sie wymieniaja co najwyzej informacjami . No chyba ze sie trafi ktos kto ma jakis sklep namiary czy cos ale nikt nie wozi ze soba czesci ...
Odbywaja sie masz w temacie nizej o spotach .
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 20:02
Piotr, To musi być fajnie ...... To się napewno przydaje taka wymiana informacji. Ja niestety mam jeszcze mało wiadomości na temat BMW i przydałoby mi się pogadać z innymi, którzy więcej wiedzą. Mam dużo pytań związanych z autem.
_________________ AGA
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 20:05
oxstylE!, Dobrze wiedzieć.!!! Ale przynajmniej można zapytać bądź poprosić o polecenie dobrego mechanika lub dobrze zaoptrzony sklep.
Aga to przyjedż na spota, zobaczysz z kim rozmawiasz ( póżniej prościej na forum jest jak sie kogoś osobiście zna ) i będziesz mogła zadawac duuuuuużo pytań, będzie napewno kilka M40,
dont't worry, my nie gwałcimy, z regóły
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 20:38
oxstylE!, Nie jestem z Wrocławia mam kawałek drogi aby dojechać i nie znam go zbyt dobrze. Czasem bywam i jeżdżę po Wrocławiu, ale tak szczegółowo to się nie orientuje. Tak więc potrzebowałabym dokłanych namiarów gdzie spotykają się posiadacze BMW.
_________________ AGA
Aga
Wysłany: 25 Marzec 06, 20:41
Piotr, Przyjechać przyjadę.... I to będę ta co dużo pyta, bo lubię dużo wiedzieć...
oxstylE!, Nie jestem z Wrocławia mam kawałek drogi aby dojechać i nie znam go zbyt dobrze. Czasem bywam i jeżdżę po Wrocławiu, ale tak szczegółowo to się nie orientuje. Tak więc potrzebowałabym dokłanych namiarów gdzie spotykają się posiadacze BMW.
Na pewno ktos z twoich rejonow bedzie jechal na spota czy cus bedziesz mogla sie podlaczyc .
Zreszta zawsze tydzien przed spotem jest podawane dokladne info na temat miejscowek i co bedziemy robic . Oplat nie ma zadnych , przyjezdzasz parkujesz autko wysiadasz i rozmawiasz z ludzmi o czym chcesz . Mozna dowiedziec sie gdzie sa jakie warsztaty gdzie lepiej kupic czesci gdzie nie ... i takiie tam ogolnie na spotach jest bardzo przyjacielska atmosfera wkoncu o to tutaj chodzi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum