zestem zajebistym tradycjonalista i oryginal to oryginal .wg. mnie dopuszczalne sa "smaczne" dodatki tylko takich firm jak M-Gmbh , ALPINA , AC SCHNITZER .
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Kaszana totalna, w dodatku 1.8 silnik <lol2> nawet nie IS, w srodku brak klimy czegokolwiek, a o zwyklym wyswietlaczu z temp i godzina nie ma mowy, za to kase co wrabal mialby e46 sedan i to spokojnie 320 lub 325. Z glupie lampy 600 zł z tego co sie orientuje, nie mowiac o felgach za 4 tys zł z m5 a gdzie malowanie 7 warstwowe. Jedyne co to podziw dla goscia ze chcialo mu sie takie cos robic. Ogolnie jak zobacyzlbym na oczy takie BMW jak na tej stronce to rozesmialbym sie, bo dla mnie BMW to przedewszystkim zadbany kolor i ORYGINALNY !!! Mnie osobiscie najbardizej rajcuja kolory jakie wyprodukowalo BMW i jego odmiany razem z nazwami, jak np. BOSTONGRUN, czy MALAGAGRUN kazdy z nich jest inny, TITANSILBER czy ARCTISILBER. Kiedys pojechalem na zakupy do pozanania, chlopaki robili sobie spot i sie zatrzymalem i podeszlem do nich, oni do mnie z tekstem MALOWANA?? a ja zonka walnelem, pokazalem nalepke i spokoj byl, a tu widzimy wlasnej roboty mieszalnie koloru - padaka totalna. Oryginal to oryginal i tyle. .TU JEST PELNA LISTA kolorow Bayerische Motoren Werke
Mój samochód:: bmw e38 735
Wysłany: 16 Sierpień 06, 21:38
ja tez popieram kolegow, jak dla mnie to najladniejsze sa oryginalne bmw + fajne felgi (tez oryginaly bmw oczywiscie, jakis nowy model)
+ swiatla klary, nowy grill i to wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum