Mój samochód:: BMW 525iA
Wysłany: 26 Marzec 06, 14:03 BMW 525i (problem)
Jestem posiadaczem BMW 525i automat '89 rok. Po wlaczeniu spryskiwaczy na przedniej szybie,pompka podaje bez przerwy plyn nie wylaczajac sie przez wylacznik przy kierownicy.Pompka wylacza sie dopiero po wylaczeniu stacyjki. Gdzie sukac przyczyny tej usterki ??
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po wlaczeniu przycisku nagrzewania tylniej szyby na przycisku podaje ze szyba jest nagrzewana a w rzeczywistosci nagrzewane sa tylko lusterka boczne rowniez prosze o pomoc gdzie szukac przyczyny usterki
po pierwsze,to sprawdz,czy jest napiecie na konektorach przy tylnej szybie.. jak jest,to znaczy,ze masz sama szybe spierdzielona
po drugie,to zdaje sie,ze pod kanapa masz bezpiecznik od tylnej szyby
z tego,co pamietam,to przekaznik chyba jest w puszce bezpiecznikow pod maska (ale nie jestem pewny)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum