Mój samochód:: BMW 318 E-30 Touring
Wysłany: 13 Wrzesień 06, 22:42 Bmw 325 4x4
mam pytanie dotyczace tegoz modelu amianowicie jego ukladu napedowego,czy ma wiele mankamentow?czy jak sie cos zepsuje to ciezko o fanty,jak z naprawa??
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 14 Wrzesień 06, 03:53
Wiem ze jest cieeezko z gratami do E30 4x4 ...
I ze czesci moga byc bardzo kosztowne , ale co do sprawowania Ci nie pomoge bo nie znam odpowiedz ...
Mój samochód:: BMW 318 E-30 Touring
Wysłany: 14 Wrzesień 06, 09:07
dzieki,holercia bo mam wtym momencie 1.6 kombi, i co zatym idzie niedosyt:( jka myslisz 2.0 by styklo??
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 14 Wrzesień 06, 10:42
Zayec napisał/a:
dzieki,holercia bo mam wtym momencie 1.6 kombi, i co zatym idzie niedosyt:( jka myslisz 2.0 by styklo??
Powiem Ci ze aktualnie mam 2,0 i nie jestem z niego zadowlony ze wzgledu na to ze mialem 2,5 coupe itd ...
Spalanie mam takie same jak w 2,5 , a nie jezdzi tak jak 2,5 brakuje tych 40koni i momentu wiekszego ... Szukal bym 2,5 jak chcesz touringa widzialem kilka okazji ludzie sprzedawali lecz tanie one nie sa .
Zalezy do czego potrzebujesz to auto , znowu az takiej złej tragedi nie ma z tym 2,0
to moze byc tylko moje zdanie bo jezdzilem mocniejszymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum