Wysłany: 28 Luty 07, 10:36 bardzo pilne pytanie o felgi do 318 ??
mam pytanie w związku z felgami wczoraj z chłopakiem kupiliśmy felgi do 318 9 cali opony mają rozmiar 225/45 felgi Borbety model T i nie wiemy czy nam wejdą do naszej 3? proszę o odpowiedz
to chodzi o e36 hm... tego to nie wiem jak wrócę do domu z pracy to sprawdzę na feldze. A autko nie jest obniżone wszystko jest tak jak było nic nie obniżaliśmy. Felgi są 9 calowe jak już pisałam
http://moto.allegro.pl/it..._stan_bdb_.html zakładając że masz 16' no to przy 9 calach ta felga ma ET 30 , i wsadzić je do E36, z takimi oponami , może być ciężko, w sensie, że będzie obcierać .
felga na ET 15 , i niby jeżdziła na niej e36 widziałam też e36 na 17stkach więc czemu i jak to zrobić żeby weszły te 16 co mam byłam na wulkanizacji i gościu pokazał mi katalog opon i w tabelce e36 było że 225/45 pasuje niby chociaz jak patrze na moje 15stki i porównam te 16 borbeta to jakoś czarno to widze choć to może złudzenie :pp
http://moto.allegro.pl/item170595824_piekne_borbety_9_cali_do_bmw_stan_bdb_.html zakładając że masz 16' no to przy 9 calach ta felga ma ET 30 , i wsadzić je do E36, z takimi oponami , może być ciężko, w sensie, że będzie obcierać .
Witka mialem u siebie kiedys 4 9 calowe felgi o srednicy 16 cali z oponami 225.50.16 na et 30 i dalo rade natomiast na przod polecam wezsze bo cie bedzie bolala reka od prowadzenia autka po wroclawiu przez koleiny... jezeli nie masz gleby to mozesz te kupic natomiast zastanow sie czy warti pozdrawiam
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 1 Marzec 07, 15:00
Karaa napisał/a:
felga na ET 15 , i niby jeżdziła na niej e36 widziałam też e36 na 17stkach więc czemu i jak to zrobić żeby weszły te 16 co mam byłam na wulkanizacji i gościu pokazał mi katalog opon i w tabelce e36 było że 225/45 pasuje niby chociaz jak patrze na moje 15stki i porównam te 16 borbeta to jakoś czarno to widze choć to może złudzenie :pp
Może i jeździły w e36, ale auto pewie miało zawieszeni sztywne jak beton i do tego wyciągnięte blotniki. Nie ma co gdybać, po prostu trzeba przymierzyć ( i tak kupione), wtedy wszystko wyjdzie
Moim zdaniem lepiej kupić felgi z większym ET (jak się nie jest pewnym jakie powinno być) bo zawsze można dystans dorzucić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum