Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Moderator
19 Wrzesień 06, 23:45
2006 BMW Z4 M
Autor Wiadomość
Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 29 Listopad 05, 12:09   2006 BMW Z4 M

Pojawi się w styczniu 2006 w Detroit. Bezpośredni konkurent Porsche 911 Carrera Cabrio to długo oczekiwany wariant "Zetki" z M-Power. Słowem BMW Z4 M Roadster

3,2-litrowy silnik o mocy 343 KM wytwarza 365 Nm. Jeden koń pociągnie zaledwie 4,1 kg auta, a to pozwala na osiągnięcie setki w pięć sekund. Pięć sekund potrzebuje też, by na czwórce rozpędzić auto z 60 do 100 km/h. Prędkość maksymalna - wiadomo - 250 km/h.

Z4 M Roadster będzie naprawdę M. Auto wyposażono w wyczynowy mechanizm różnicowy (szperę), która ma zapewnić lepsze przenoszenie mocy z gum na asfalt i więcej frajdy z jazdy. Wzmocniono też układ hamulcowy, którego tarcze będą podczas w deszczu automatycznie osuszane. Wnętrze ponuroczarne, choć dla ekscentryków dwie faktury skóry. Czarne cyferblaty, białe cyfry, czerwone wskazówki. Obrotomierz w zależności od temperatury oleju bardziej żółknie lub czerwieni się. Z przodu nadwozia drobna zmiana - chłodnica zanurkowała w głąb maski. Z tyłu chromowane organy czterorurowe i dyfuzor. Nowe są też światła przeciwmgielne i bardzo ładne lampy tylne.

Jak dla mnie zajbisty, wszytsko pasuje, bardzo sa fajne te tylnie klosze :)

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 29 Listopad 05, 12:23   

:shock: :shock: :shock:
tylko ta cena :cry: :cry:

Bob 

Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wysłany: 30 Listopad 05, 15:08   

dla mnie cudne jest wnętrze, bez zbednych udziwnień, szczególnie zegary mi
sie podobają 8)

a co mnie w tym aucie razi to cena :wink:

maltarn 
Klubowicz
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 30 Listopad 05, 15:31   

patrzę s przodu i mówię cud, patrze na wnętrz i mówię cud, ale patrze na tył i mówie kupa :( nie podoba mi sie tylnia część nadwozia, klapa dziwnie wyprofilowana i lampy przypominają te z matiza. Ale to kwestia gustu. I ta cena...

Odpowiedz do tematu