Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Moderator
20 Wrzesień 06, 00:18
[*]
Autor Wiadomość
hadesmat 

Mój samochód:: E34 525tds Touring
Wysłany: 27 Marzec 06, 14:56   [*]

... niestety muszę rozstać się z moją E 36-ką i chyba przesiądę się na Passata. :cry: Ja p...lę! :! Wczoraj postawiłem swoje autko pod sklepem (na parkingu). Parking wydawałoby się dosyć bezpieczny, bo między płytą a ulicą jest trawnik i chodnik. Facet jechał Starem, w którym nawaliły hamulce i przywalił dokładnie w przód mojego <bmw> tak, że przejachał przez całe auto. W ogóle nie mam dachu. Rozpie.rzył wszystko. Nawet drążek zmiany biegów nie ocalał. Okazało się, że ciężarówa nie miała od 8 lat robionego przeglądu, a kierowca poczuł drugą młodość i pędził, ile dała fabryka (ok. 70-80kmph :shock: )!!! Znajomy blacharz powiedział, że obcemu by wyklepał, ale po znajomości odradza. Qrva. Cieszę się tylko, że nie było nikogo w środku, ale od teraz chyba będę jeździł Volkswagenem od znajomego. Jechałem nim dzisiaj.
:(
Muszę przyznać, że Passat kombi, to...

Prawie jak dobry samochód. :mrgreen:
Owszem. Samochód jest zadbany, miejsca jest w brud, ale samochód wydaje mi się ociężały, jakbym siągnął za sobą czołg, biegi wchodzą strasznie nieprecyzyjnie, plastiki są b. nieprzyjemne w wyglądzie i dotyku, radio jakoś daleko. Na szczęście miałem pełen pakiet ubezpieczenia. Chyba zaczekam na kasę i kupię drugą E36... W 318-tce wszystko było na miejscu, czytelne i pod ręką. Ale może tylko się przyzwyczaiłem. :(
Ciekawe ile dostanę z PZU.

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 27 Marzec 06, 15:28   

:cry: współczuję, trzeba było bejsbolem stara rozwalić, złamas jeden :evil:

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 27 Marzec 06, 16:07   Re: [*]

hadesmat napisał/a:
... niestety muszę rozstać się z moją E 36-ką i chyba przesiądę się na Passata. :cry: Ja p...lę! :! Wczoraj postawiłem swoje autko pod sklepem (na parkingu). Parking wydawałoby się dosyć bezpieczny, bo między płytą a ulicą jest trawnik i chodnik. Facet jechał Starem, w którym nawaliły hamulce i przywalił dokładnie w przód mojego <bmw> tak, że przejachał przez całe auto. W ogóle nie mam dachu. Rozpie.rzył wszystko. Nawet drążek zmiany biegów nie ocalał. Okazało się, że ciężarówa nie miała od 8 lat robionego przeglądu, a kierowca poczuł drugą młodość i pędził, ile dała fabryka (ok. 70-80kmph :shock: )!!! Znajomy blacharz powiedział, że obcemu by wyklepał, ale po znajomości odradza. Qrva. Cieszę się tylko, że nie było nikogo w środku, ale od teraz chyba będę jeździł Volkswagenem od znajomego. Jechałem nim dzisiaj.
:(
Muszę przyznać, że Passat kombi, to...

Prawie jak dobry samochód. :mrgreen:
Owszem. Samochód jest zadbany, miejsca jest w brud, ale samochód wydaje mi się ociężały, jakbym siągnął za sobą czołg, biegi wchodzą strasznie nieprecyzyjnie, plastiki są b. nieprzyjemne w wyglądzie i dotyku, radio jakoś daleko. Na szczęście miałem pełen pakiet ubezpieczenia. Chyba zaczekam na kasę i kupię drugą E36... W 318-tce wszystko było na miejscu, czytelne i pod ręką. Ale może tylko się przyzwyczaiłem. :(
Ciekawe ile dostanę z PZU.

Ja bym poczekal na twoim miejscu z decyzja kupna , moga Ci wyplacic calkiem konkretna sumke , + sprzedasz swojego wraka cos tam na pewno zostalo ...

Mysle ze uda Ci sie z niemiec skrecic e36 ...

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Mój samochód:: BMW 325TDS
Wysłany: 27 Marzec 06, 18:38   

jezeli jest szkoda calkowita a na to sie zapowiada to raczej nie beda liczyc wraku...
koles mial e36 1994rok 320 vanos golasa + grzane welurowe fotele bez alu felg itp... skasowal go dosc fest (nic naszczescie sie kierowcy nie stalo) autko wycenili mu na 14000 tys.. i wyplacili 75% tej kwoty...dodam ze rozwalil autko z wlasnej winy wiec to chyba co innego niz ktos ci wjedzie.. kaske dostal i jest happy chcial kupic inna bete lecz narazie plany sie pokrzyzowaly i wzial od ojca odkupil honde civic 1.4 2005 rok..

Szkoda ziomus ze ci skasowali bete ale cieszyc sie nalezy ze nikomu nic sie nie stalo.pozdro <bmw_1>

BODZIO 

Mój samochód:: 525 ix 1992 touring
Wysłany: 27 Marzec 06, 19:17   

passat to g.....

wrzuc zdjecia rozbitej bmki

Mordulec 
Klubowicz

Mój samochód:: E30
Wysłany: 28 Marzec 06, 07:32   

BODZIO napisał/a:
passat to g.....

wrzuc zdjecia rozbitej bmki

No troche szkoda auta ale raczej poczekaj na kase i nie kupuj co popadnie :wink:

Passat to wcalenie "passat to g....." jakby nie patrzec to tez górna półka z VW <bmw_1>

A zdjęć rozbitka nie wrzucaj , chcesz zeby połowa forum sie rozpłakała ?? :cry:

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 28 Marzec 06, 09:56   

Jak ktos nie chce ich ogladac to porozsylaj na PW ... Ja poprosze

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 28 Marzec 06, 10:15   

Trolu ( jeśli tak :mrgreen: mogę ) masz WYŁĄCZONE PW, pewnie we właściwościach profilu :!: :!: :P

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 28 Marzec 06, 10:20   

Piotr napisał/a:
Trolu ( jeśli tak :mrgreen: mogę ) masz WYŁĄCZONE PW, pewnie we właściwościach profilu :!: :!: :P

Mozesz hehe :D

Co do PW , to faktycznie czemus mialem wszystko na oFF :roll:

Ale juz poprawilem :mrgreen: :mrgreen:

maltarn 
Klubowicz
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 28 Marzec 06, 14:31   

też chce fotke na pw

Tomek_79 

Mój samochód:: BMW 318i e36 M43
Wysłany: 4 Kwiecień 06, 00:45   

Ja na swoje pierwsze <bmw> zbierałem kasę przez 2 lata. Jak już kupiłem e36 , 316i '94, czarna, obniżona i na ślicznych alusach (z niemiec na celnych tablicach) to odrazu chciałem wykupić autocasco, ale babka a agencji powiedziała, że na celne tablice nie sprzedają.
PO 3 tygodniach pewnej nocy autko znikneło z parkingu pod akademikami politechniki we wrock i słuch po nim zaginął :cry:
Oczywście nie dostalem ani grosza z ubezpieczenia za wyjątkiem niewykorzystanego OC.
Jak kupiłe moje obecne <bmw> , to autocasco wykupiłem jeszcze w tym samym dniu i teraz śpię spokojnie.
Czasem życie bywa brutalne

Pozdrawiam

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 4 Kwiecień 06, 11:01   

Ale o ile mnie pamiec nie myli autocasco do tak starego auta , wyniesie okolo 10 tys jak dobrze pojdzie .

Ojciec za E38 99r placi 6 tys

Jaa majac 16 lat juz odkladalem na swoje pierwsze autko :mrgreen:

Majac 17 kupilem sobie 325 E30 , naszczescie nikt mi nie ukradl zadnego E30 ...
Jak sie kiedys dorobie czegos nowego ( bo od tatusia nie chce :mrgreen: ) to na bank bedzie autocasco . A zlodziejaszkow bym wieszal za jaja :evil:

Lis 

Mój samochód:: BMW318 1.8 Touring
Wysłany: 4 Kwiecień 06, 14:50   

Nie no stary czytam posta i łza się w oku kręci, takie rzeczy zdarzają się rzadko(to nieźle tym starem musiał po....dalać).Pech ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło napewno sobie upatrzysz jakieś fajne <bmw> -pozdrawiam i powodzenia

ecik 
rant polerson :)

Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 4 Kwiecień 06, 22:46   

nie przejmuj sie polisa wyplaci pieniadze a na rezte zalatwie ci kupca tak ze narazie sie nie stresuj jesli nie odda ci ubezpieczalnia odda ci fundusz gwarancyjny wystarczy tylko opis i bedzie git nie zalamuj sie kupisz sobie druga <bmw>

ecik 
rant polerson :)

Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 4 Kwiecień 06, 22:56   

hadesmat jest bmw e 36 1,8 m 40 sedan czarny metalic klimatronic el. szyby el.lusteka el.szyberdach c.zamek wspomaganie abs 2 podlokietniki alarm multi lock alu felgi 5-io ramienne bardzo ladne z nowymi oponami plus komplet zimowek z nowymi oponami w dodatku ma instalacje gazowa ma najechane 155 tysiecy km rok w kraju jest to auto mojego prezesa jak bys byl zainteresowany za ten samochod trzeba zaplacic 8500 zl jak cos to zadzwon do mnie 696539249

hadesmat 

Mój samochód:: E34 525tds Touring
Wysłany: 5 Kwiecień 06, 10:47   

Dzieki, ecik, ale teraz chyba kupię E36 320i Touring. Coupe było uklon_bmw , ale dla własnej wygody oraz ze względu na możliwość powiększenia rodzinki będzie mało praktyczne, ale rozważę Twoją propozycję. :)

Fotek nie mam, bo w schowku był mój aparat, a nie mam od kogo pożyczyć. :(

Z całych części to w tej chwili został wydech, sprężyny (chyba je sobie zostawię) tylny zderzak i koło zapasowe. Sprzedałem tylny zawias. Reszta poszła na skup złomu. Z silnika nic nie zostało, bo Star docisnął go do ziemi i przepchał ok. 3 metrów, szorując po asfalcie. :shock: :(

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 5 Kwiecień 06, 14:40   

No wspolczuje ...

Co do nowego zakupu , Kombiaczek jak najbardziej udany zakup :mrgreen: :twisted:

Odpowiedz do tematu