najlepiej z wroclawia (bo blisko) ... czy zna ktos jakas firme zajmujaca sie profesjonalnie tworzeniem zabodow ?? chodzi mi o stworzenie nowego bagaznika a nie instalowaniu w oryginalnych miejscach lepszych glosnikow ani montowaniu "wolnostojacych" subwooferow . jeden z moich pojazdow jest na ukonczeniu i chcialbym go uzbroic w jakies znosne granie ...
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 21 Marzec 07, 20:02
wooow.... ja jestem zainteresowany zrobieniem "czegoś" z muzyczką w mojej bumci.
da radę w miejscu na zmieniarkę w bumie 5 combi (2001rok) zabudować jakiś mały subwoofer z wzmaczniaczem? czy to za mało miejsca? i czy do fabrycznego radia (z kaseciakiem) można jakos podłączyć ipoda?
Mój samochód:: BMW e36 Cabrio
Wiek: 26 Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 21 Marzec 07, 20:36
Nie wiem dokładnie ile tam jest miejsca ale domyślam się, że niewiele. Można wykorzystac wneke ale tak czy siak kawałek bagażnika trzeba zająć. Co do ipoda to przy odpowiednich przeróbkach się da. Ale nie ukrywam, że jest to rzeźbienie w radiu. Chyba, że zastosujesz modulator FM, ale tu z jakościa nie jest najlepiej. Jak coś to odezwij sie na GG 1934082. Pozdro.
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 21 Marzec 07, 21:47
Co do iPoda mozna... ale jakos bedzie kiepska, a dokladnie dzwiek bedzie przytłumiony niestety - mam na mysli zastosowanie kasety-adapterka. moge odsprzedac za 10 zl bo juz mi nie jest potrzebna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum