Mój samochód:: BMW 316 E30 coupe
Wysłany: 10 Październik 06, 23:43
jak moje auto przykula sie od blacharza zamieszcze foty.
jest to skrzynia wymierzona idealnie miedzy kielichy.
zaczynajaca sie od tylniej kanapy az pod szybe. zostawilem miejsce na bagaze.
narazie stan surowy sa w niej zamontowane 2 glosniki 30cm. dokladniejszy opis w temacie Car audio do E30 coupe wyzej.
_________________ Pierwsze auto...Pierwsza i ostatnia marka
Dzieki stary za ten link do stronki:)fajne zabudowy,ja juz tez wpadlem na pomysl i zrobilem sobie skrzynie na pol bagaznika ladnie pasujaca zeby troszke bagazu jeszcze sie zmiescilo:)pozdrawiam...
[ Dodano: 19 Maj 07, 12:40 ]
Ja jak narazie mam wzmacniacz blaupunkt 800w 2 kanalowy,ale powiem szczeze nie jestem zadowolony z dzwieku tzn z macy basu:(po podlaczeniu tuby dwuglosnikowej pioniera wydobywa sie bas jak ze zwyklego glosnika basowego...:(jak na 800 w wzmacniacza mysle ze to slabo:(moze cos zle podlaczylem niewiem...moze ktos mi powiec co i jak podlaczyc prawidlowo i jak zmostkowac taki wzmacniacz??co do zasilania to wiem jak podlaczyc chodzi jak podlaczyc tube zeby grala jak najlepiej??
Mój samochód:: BMW 318i e36
Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2006 Posty: 21 Skąd: Ostrów Maz.
Wysłany: 20 Lipiec 07, 15:13
Jesli chcesz dobry bass to powinienes zainwestowac w dobrego wzmaka np. steg, dls i wiele innych z wyzszej polki. Tak samo jest z glosnikiem. Co z tego jesli on ma np. 2000W.... A tak wogole w becie nie uzuskasz fajnego bassu ;( prostym sposobem.
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 23 Lipiec 07, 21:13
ale odgrzany kotlet ;p ja u Siebei zrobilem calkie mniezle grajacy zestaw ;] przod miejsca fabryczne + gwizdki w lusterkach separowane na zwrotnicy , tyl 2 x 17cm w półce i tyba Magnat Bull2 w bagazniku. Gra czysto ladnym wokalem z odpowiednia iloscia iloscia bassu
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 23 Lipiec 07, 21:39
To jest zabudowa bagaznika! w przód w miejsce fabrycznych głośników tam nie powinno sie wstawiać! bo one są na podłodze! głośniki powinny być skierowane w osoby siedzące! wtedy jest jakiś efekt dzwięku! no i jeszcze dobre głośniki! myślę że firmy hertz na rynku jest nizły!
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 24 Lipiec 07, 13:36
no ta ale pytanie bylo o cala zabvudowe audio a ludzie jak slysza zbudowa audio to od razu mysla ze to kolorowe wzmacniacze i mega wielkie basowe glosniki w bagazniku
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum