Wysłany: 23 Styczeń 07, 13:14 WEJŚCIE AV W SCHOWKU E39...
WITAM, NIEDAWNO NABYLEM E39 2000R Z NAVI I PROBUJE SIE DOWIEDZIEC DO CZEGO SLUZY WEJSCIE W SCHOWKU. W OPCJACH NA EKRANIE NAVI PHILIPS JEST OPCJA AV. CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC CO I JAK MOZNA PODLACZYC PRZEZ TO WEJSCIE? ALBO EWENTUALNIE JAK PODLACZYC IPODA? MAM ZMIENIARKE NA 6CD W BAGAZNIKU ALE ONA JEST MALO PRZYDATNA
Resize of P1010236.JPG EKRAN NAWIGACJI
Plik ściągnięto 20 raz(y) 91,35 KB
Resize of P1010237.JPG WEJŚCIE W SCHOWKU
Plik ściągnięto 36 raz(y) 82,81 KB
Ostatnio zmieniony przez BlackHorse 23 Styczeń 07, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
YYY z tego co mi powiedziano i co przeczytałem to u mnie jest tam takie samo wejscie ale nie AV tylko zasilające do ładowania orginalnej latarki BMW!
Nie wiem moze sie myle
Pozdrawiam
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Wysłany: 3 Luty 07, 12:58 Re: WEJŚCIE AV W SCHOWKU E39...
BlackHorse napisał/a:
WITAM, NIEDAWNO NABYLEM E39 2000R Z NAVI I PROBUJE SIE DOWIEDZIEC DO CZEGO SLUZY WEJSCIE W SCHOWKU. W OPCJACH NA EKRANIE NAVI PHILIPS JEST OPCJA AV. CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC CO I JAK MOZNA PODLACZYC PRZEZ TO WEJSCIE? ALBO EWENTUALNIE JAK PODLACZYC IPODA? MAM ZMIENIARKE NA 6CD W BAGAZNIKU ALE ONA JEST MALO PRZYDATNA
wejscia av poszukaj kolo tylnej zapalniczki pod kratka od nadmuchu.
ale na wierzchu jesli jest to jest opisane i widoczne
chociaz moge sie mylic w e38 tak jest napewno
_________________ Lukasz
Ostatnio zmieniony przez luki730i 3 Luty 07, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 18 Marzec 07, 15:24
Tak to prawda w E38 wejście AV jest pod kratkami nawiewiu środkowego tunela.
Możesz podłączyć sobie DVD przez kabel JACK (specjalnie zrobiony 4 kanałowy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum