Wysłany: 26 Październik 07, 14:39 sony Eriksson P1i
Witam serdecznie postanowilem napisać bo moze ktoś wie gdzie moge znalesć jakeś mapki do sonyaka? Jest to dosć nowy model i mam problemy z odnalezieniem czegoś w sieci. Mam do niego antene gps nawet mi chodzi ale nie chce zeby to smigalo przez internet. Na obecną chwilę ciezko to kosztuje bo net z komorki drogi hehe. Pozdrawiam i jak macie jakieś informacje to z gory dziekuje.
_________________ W KONCU NA MIEJSCU!!
MAM JUŻ WSZYSTKO ZNOW PRZY SOBIE!!
POZDRAWIAM MIŁOŚNIKÓW I SYMPATYKÓW WSPANIAŁEJ MARKI BMW:((
Kolego jak nie masz ODBIORNIK GPS BLUETOOTH, no nici z darmowej nawigacji niestety, no chyba ze cos przeoczyłem czytając na tema tego telefonu i ma wbudowany odbiornik GPS, ale poczytaj sobie tutaj na temat GPS, jak jest to java a nie symbian to powinno zadziałać http://www.k800i.pl/viewf...74ca71bced1d4f0
Pozdrawiam.
[ Dodano: 1 Listopad 07, 10:01 ]
ale twój telefon ma system operacyjny symbian wiec poszukaj na jakis forach dotyczących noki z tym oprogramowaniem
Witam poownie. Moj telefon ma system symbian. Mam do niego oczywiście antene gps. Mam nadzieje ze ktś bedzie dysponował czymś do niego. Pozdrawiam i z gory wielkie dzieki.
_________________ W KONCU NA MIEJSCU!!
MAM JUŻ WSZYSTKO ZNOW PRZY SOBIE!!
POZDRAWIAM MIŁOŚNIKÓW I SYMPATYKÓW WSPANIAŁEJ MARKI BMW:((
elmo0104
Mój samochód:: 325i coupe tylko automat
Wiek: 25 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 20 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: 17 Marzec 08, 23:36
no tomtom jest ale pewnie juz za pozno na pomoc:P
_________________ power is nothing without controll
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum