MANIEK 1975
Mój samochód:: BMW E 39 523I
Wysłany: 14 Lipiec 07, 11:48 Radio w E 39
Witam.Mam problem bo chce wymienić orginalne radio w E 39 96r. Jest to kaseciak i co najgorsze jeszcze zwalony.Chcę zamontować zwykłe radio pod klapke ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.Pomocy i dzięki
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 18 Lipiec 07, 02:49 Re: Radio w E 39
MANIEK 1975 napisał/a:
Witam.Mam problem bo chce wymienić orginalne radio w E 39 96r. Jest to kaseciak i co najgorsze jeszcze zwalony.Chcę zamontować zwykłe radio pod klapke ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.Pomocy i dzięki
wooow.... własnie mialem założyć taki wątek
ja chce w E39 z 2001 zmienić mojego kaseciaka 2DIN na oryginalne radio beckera z CD , lub na coś lepszego oryginalnego. od dwóch miesięcy wertuję allegro i kicha, obdzwoniłem kilka punktów car audio i warsztatw specjalizujących się w bmw i też kicha....
jestem już trochę zdesperowany i na dzień dzisiejszy mam plan ipoda podłączyć do mojego radia
ps. BMW z 2001 roku, w wcale nie jakiejś biednej wersji a tu kaseciak.... wstyd, że bmw cos takiego montowało....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum