Mój samochód:: BMW 520i 24v (M50)
Wysłany: 28 Listopad 07, 13:50
W sumie wszystko teraz składają w Chinach.Jak lubisz oglądać teledyski lub filmy w takim małym ekranie to czemu nie.Ale widzisz w czasie jazdy to nie zabardzo,no i na postoju(jak dla mnie) to wygląda dziwnie widząć kogoś oglądającego film w aucie.Ale to tylko moja opinia i szacunek dla ludzi którzy oglądają TV a autach(myślę o kierowcach TIR-ów.
W sumie nie chodzi mi o ogladanie tv czy jakiegos filmu poniewaz jak bede jechac jest to raczej nie mozliwe. Ogladac tv lub dvd moze reszta w samochodzie (pasazerowie).
Raczej mialem na mysli zeby ktos mi doradzil czy warto w to inwestowac, czy moze ktos widzial jak to pracuje i jak sie spisuje - melomanem nie jestem. Chodzi mi rowniez o funkcjonalnosc jak pisalem ja mam tylko radio i kaseciaka, a w tym juz jest chodzby mp3 cd itd...
a po za tym wsadzic w e39 cos na wzor radia samochodowego 1din no to mija sie z celem juz zupelnie - jest tam dziura 11x28 cm smiesznie by to wygladalo bez obrazy dla tych co to rozwiazanie zastosowali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum