I pewnie ten kabelek jest koloru zułtego ? standardowo ma byc podlaczany pod oswietlenie czyli jesli wlaczysz swiatla to znaczy ze jest ciemno i radio zaczyna mocniej swiecic ja u siebie zawsze podlaczalem to pod staly plus bo mnie wkourzalo pozdr
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
to zależy jeśli w dzień nie ma oświetlenia to jak mówi maximus,
ale jeśli coś w dzień jest podświetlane to po zapaleniu swiateł powinno sie przyciemnić oświetlenie innych urządzeń żeby nie raziło - tak jest w standardzie bmw - radio, zegarek jest cały czas podświetlany a jak zapalimy światło to przygasa
77gienek
Mój samochód:: BMW E30 316i M40 coupe 91r
Wysłany: 10 Czerwiec 07, 12:08
zastanawiam sie gdzie bedzie lepiej czy pod zegarek czy pod zaroweczke np z oswietlenia wskaznikow,czy jak podepne ja pod zaroweczke z oswietlenia wskaznikow to czy bedzie sie sciemnialo razem ze wskaznikami? bo podlanczalem pod + z zaroweczki od oswietlenia i wydaje mi sie ze te sciemnianie dziala na mase bo niebylo zadnego efektu
[ Dodano: 10 Czerwiec 07, 13:11 ]
oki juz doszedlem do tego, w radiu jest fotodioda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum