nooo fajne zabudowy, tylko ja chyba zrobię bardziej płaską, wpuszczone troche głośniki w drzwi (bez diaksa nie obędzie się pewnie) na mdf i wygłuszone drzwi. Nie chcę robić takich komór na zewnątrz bo w czterodrzwiówce są małe drzwi i zachacza się buciorami. Będzie coś w rodzaju jak na 1 zdjęciu. Te tashki z allegro to troche lipa bo mocowanie ich jest do tapicerki a to nie będzie ładnie grało, chyba żeby przerobić samemu i długimi śrubami do drzwi przykręcić. Pewnie odwiedzę jakiegoś stolarza i może tapicera. A tak z innej beczki, macie jakieś skrzyneczki basowe w kufrach, jak wam to gra, czy słychać coś z bagażnika? bo siedzenie + blacha + butla gazowa i pewnie będzie słychać ale tylko na zewnątrz. Jak na razie muszę ogarnąć mechanike a później będzie grało.
W tylnej scianie za oparciem kanapy powinna byc dziura na "worek na narty" jezeli takowej nie ma mozesz sobie zrobic bo jest specjalnei nacieta blacha w tym miejscu
niektorzy wrzucaja bassreflex w tylna polke
jak chcesz mam skrzynie robiona specjalnei do E30 do bagaznika, to mozemy sie dogadac
niestety mam jeszcze z tyłu butle więc nic nie podwiesze, a skrzynkę już mam tylko zastanawiam się jak ją będzie słychać z kufra, ale to za jakiś czas okaże się.
Mój samochód:: BMW 318i e36
Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2006 Posty: 21 Skąd: Ostrów Maz.
Wysłany: 12 Październik 06, 07:54
Wytnij sobie ta tylna blache za siedzeniami ale z umiarem jakies 1/2. Wywal wszystkie filce bo ona bardzo tlumia BAS. Mozna tez wymontowac tylne glosniki, sporo to nawet pomaga, a one i tak duzo nie daja ale za to z przodu leprzy system wstawic. Elo
Mój samochód:: BMW 318i e36
Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2006 Posty: 21 Skąd: Ostrów Maz.
Wysłany: 14 Październik 06, 20:32
Nie wycinaj polki bo to akurat moze oslabic konstrukcje, natomiast blache za siedzeniami wywal!!! Jesli neichesz duzo na poczatek to mozna spokojnie wylamac noga kawalek blachy w miejscu gdzie jest zamontowany lub jesli nei ma to montowany podloketnik z tylu. Wystarczy dobrze kopnac a tylko tak napewno jest w e36 w innych wersjach nto nei wiem ale pewnie podobnie
Wysłany: 30 Sierpień 07, 16:22
wejdz na www.showyoursound.nl i tam masz pokazane krok po kroku jak mozna zrobicz panele drzwiowe i wiele innych fajnych rzeczy i jaka satysfakcjia:D pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum