Wysłany: 14 Luty 08, 17:45 mam e34 i glosniki 6/9 da rade gdzies je wcisnac?
witam calkiem niedawno ozenilem opla i kupilem e34 i wymontowalem z niego swoje car audio... i teraz mam glosniki pioneera 16.5cm dwudrozne i tez elipsy pioneera 6/9 trojdrozne do tego radyjko oczywiscie pioneera;] tube i wzmacniacz;] jakies pomysly jak by to do e34 wcisnac??
ja wcisnalem owale na polke plus centralny 25cm w poprzedniej e34 ale mialem butle gazu w kole i mi od spodu nic nieprzeszkadzalo a w tej teraz mam butle 80 l pod polka wiec montaz glosnikow odpada brak miejsca od spodu jak masz wolny bagaznik od spodu to sie da
emilcb, a pod kanapą sie nie zmieszcza ? w mercu 190 mialem tak zalozone glosniki, a w BMW jest wiecej miejsca, pomijajac oczywiscie to ze jest tam akumulator i polowa elektroniki
hmmmm ale jak pod kanapa?? przeciez nie bedzie ich slychac????;>
a apropo wycinania wiekszych dziur to duzo to roboty? czy poprostu biore wyżynarke i jechane;]?
troszq trzeba sie powyginac bo musisz najpierw sobie z gory zaznaczyc kolko albo elipse wyciac plyte polki i gume pod nia az do blachy i katowka pojechac po srednicy w ksztalcie x a potem z bagaznika obcinasz te x katowka lub nozycami bo z gory mozesz niedojsc malo miejsca przez szybe jakby szyby nie bylo to luzik wycinasz tak aby pasowal glosnik troche jest roboty i musisz byc w 2 osoby bo jak tniesz to ktos musi patrzyc co sie w bagazniku dzieje bo moze sie cos zajarac no i oslon szybe przed iskrami z katowki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum