Maacieqq
Mój samochód:: BMW 530 D
Wysłany: 6 Styczeń 08, 11:03 Kilka pytań nt. BMW 530 D touing 1999r
Witam,
jestem nowy na forum, więc z góry przepraszam, jeśli taki temat już był.
Mam BMW 530 D touring z 1999r i kilka pytań na jego temat.
1. Podczas jazdy przestała działać tylna wycieraczka. Gdzie należy szukać przyczyny? W silniczku przy tylnej szybie, czy przy przełączniku?
2. Czy można zmienić język komputera i menu nawigacji na polski ?? Jeśli tak to w jaki sposób?
3. Czy ma ktoś mapy to takiej nawigacji? Zależy mi na mapie Niemiec i Danii ( ale całej europy zachodniej też może być). Jaki to jest wogóle typ nawigacji??
witam mam dokladnie taki sam model i mape niemiec na zbyciu a co do jezyka oczywiscie ze mozna go zmienic ale niestety nie ma polskiego menu ma wejsc na poczatku lutego a wycieraczka niemam pojecia powodow moze byc wiele od przelacznika az do silniczka
Maacieqq
Wysłany: 7 Styczeń 08, 22:44
wlasnie mi bardziej zalezaloby na tym, aby mapa niemiec i Danii byla na jednej plycie. jeszcze pomysle i dam znac w najblizszych dniach.
Odnosnie jezyka polskiego... jesli tylko sie pojawi taka mozliwosc (wgrania) chociazby do menu nawigacji to bardzo prosze o informacje gdzie to bedzie mozna zrobic i jakie ebda koszty. W sumie niemiecki i angielski znam ale z rodzimym jezykiem na pokladzie tak jakos lepiej byloby
WITAJ Maciegg dowiem sie wiecej szczegulow na ten temat i dam ci numer tego goscia reszte sam sobie juz popilotujesz
Maacieqq
Wysłany: 18 Styczeń 08, 21:50
Bede bardzo wdzieczny za info mam jeszcze jedno pytanie. Jakies 3 dni temu pojawił mi sie na komputerze ( tym pod licznikiem ) komunikat NIVO INAKTIV... troche mnie to martwi a akurat znajomy nie ma oprogramowania do nivo. co moze byc przyczyna ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum