Wysłany: 14 Kwiecień 07, 13:01 Jak podlaczyc radio
Witam.
Niedawno kupielm bmw e36 93r. bez radia mam swoje sony xplode 3000 i jak podlanczam kontrolka patrzylem na wszystkie przewody i nie mam przewodu plusowego stalego tzn pojawia mi sie jeden plus po wlaczeniu stacyjki. podlaczylem tak radio ale kiedy gasze silnik i wylanczam zaplon wszystkie ustawienia radia przepadaja. Gdzie szukac tego kabelka ze stalym napieciem?? Jest taka mozliwosc ze trzeba jakies 2 przewody ze soba zlaczyc?? Niechce mi sie bawic z ciagnieciem kabla od akumulatora, chyba ze znacie niedaleko jelcza-laskowic lub oławay firme czy kogos tam kto podlaczyl by mi radio i odrazu wzmacniacz z tylu??
Pozdrawiam
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Musisz połączyć 2 kable przy radiu czerwony i zółty a stały plus znajdziesz na w Awaryjnych! Ale poszukaj dobrze a znajdziesz napewno! w instaacji od radia!
Pozdro
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum