Dlaczego żaden z posiadaczy BMW nie ma CB ? Ja miałem w E30 , teraz mam w E36 miałem nie zakładać , ale cos mi sie odwidziało Ja mam zamontowane przy konsoli środkowej , z prawej strony obok schowka , jest dobry dostęp , a i kable antenowy i zasilający wpuścisz sobie łatwo w konsole , antena z tyłu na klape i gitarra
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Pershing, dzieki juz zamontowalem pod kierownica tak bardziej w lewo antene puscilem progiem + - dalem do zapalniczki.tez chcialem kolo tunelu od strony pasazera ale mam troche duzego brata i by mi napewno nogami rozwalil radio
pozdrawiam
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 1 Kwiecień 07, 02:32
u mnie w E39 cb idealnie się schowalo w półeczce z lewej strony gdzie jest wejście do komputera. miejsce idealne, bo nie trzeba było ingerować w konsolę i w ogóle nie przeszkadza. cb jest na rzepy więc jakby co można je łatwo i szybko wyciągnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum