Wysłany: 4 Październik 06, 14:09 Gdzie antena ?? E-36 sedan
Niedawno nabyłem drogą kupna radyjo do mojej bumci. [e36 sedan] Sprzęt montował koleś z MediaM. I podłączył kabelki. Radyjko gra ale czasem w trakcie jazdy (w mieście i poza) lubi gubić sygnał.
Chciałbym sprawdzić stan anteny i ewentualnie coś do niej dołożyć/naprawić/zmienić.
W związku z tym pytanie moje - gdzie jest fabrycznie antena ? Z tego co mówił koleś - antena jest zespolona z tylnią szybą ? Możliwe to to jest ??
Witam tak dwie sciezki tak jak sa do ogrzewania tylniej szyby sluza za antene... w lewym slupku tylnim czyli za kierowca jest rozdzialka anteny..sprawdz tam moze cos sie tam rozlaczylo pozdrowka...
(trzeba zdjac boczek tylni gdzie jest lampa oswietlania pozdro)
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 6 Październik 06, 13:54
jaw swojej e30 tez podlaczalem radio ostatnio i wlasnie anteny niema ;| tzn z tylu za kierowca przy tylnej szybie wychodzi kabelek anteny mozliwe zeby antena radiowa bylaw tylenj szybie ??
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
jaw swojej e30 tez podlaczalem radio ostatnio i wlasnie anteny niema ;| tzn z tylu za kierowca przy tylnej szybie wychodzi kabelek anteny mozliwe zeby antena radiowa bylaw tylenj szybie ??
Dokładnie tak - antena jest jakby wtopiona w tynią szybę - przynajmniej u mnie w E36, ale podejrzewam, że to nie pierwszy model
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum