Wysłany: 4 Wrzesień 07, 20:01 czy da rade zamontowac głosniki na tylnej pułce w e38
chce zamontowac głosniki na tylnej pułce w moim e38 poniewasz fabryczne granie mi nie wystarcza tylko niewiem jak sie do tego zabrac najwiekszy problem jest z dwoma garbami nachodzoncymi na zagłowki!!! i niewiem co mam robic ???????
Jeśli chcesz dobrego grania w aucie służę pomocą...Odpuściłbym montaż czegkolwiek w tylnej pułce gdyż nie spełnia to swojej roli.Zamiast tego lepszy bedzie subwoofer w bagażniku.A jeśli chodzi o przód to wymiana głośników będzie bardzo wskazana(np. na zestaw dwudrożny), bo fabryczne przypominają filtr do kawy
Na początku wymień kable głośnikowe 2X1,5 albo grubsze.Również wytłumienie niektórych elementów będzie niezbędne(drzwi,klapa).Nie wiem jak rozbudowane audio planujesz...w razie pytań PW
Uwierz mi, że nie wiedzieli co robią.Pod tym względem BMW jak każde inne auto-do poprawienia.Dla prostych instalacji jest to jakiś kompromis, ale w tych lepszych nie stosuje się takich rozwiązań..szczególnie z subem brzmi to naprawdę różnie(nakładanie się pasm).U mnie też są...odłączone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum