Wysłany: 16 Grudzień 07, 10:42 car audio e46 sedan
chciałbym zmienić głośniki z orginału na jakieś lepsze nie wiem jakiej firmy.czy zrobić to samemu czy podjechać do jakieś firmy car-audio.może być we wrocku czy opolu.a co myślice nad zabudową subwofera w schowku gdzie aku po lewej stronie w bagażniku pod tym plastikiem????bo pod maską jest miejsce na aku,ale nie wiem czy wejdzie.a co ze zmacholem.jaki i gdzie go włożyć.bo chciałbym zaoszczedzić bagażnik nio bo jest mały,a wiem że można to wszystko jakoś pochować.poradzcie mi coć.
michał 5
Mój samochód:: 525i Touring E-34 i 316i E36
Wysłany: 13 Styczeń 08, 18:20
wzmacniacz można podwiesić pod tylną półką a subwoofer albo skrzynkę wyciąganą. albo w koło go wpasować chociaż z tym może być problem w E46 albo tak jak mówiłeś ale Twoja opcja jest najdroższa bo całą obudowę pod głośnik trzeba robić ręcznie i sporo przy tuym zabawy i kombinacji a efekt może być kiepski jak coś pójdzie nie tak. jak coś to PRIV to pomoge
Ja mam suba zamiast zapasu, wzmak pod tylna półka.Też myślałem żeby zabudować go w boczku, ale okazało się to znacznie droższe.Problem z audio pojawia sie przy wymianie przednich głośników, gdyż jest tam tak mało miejsca, że trzeba dorobić panel albo ciąć blachę.Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum