w takim sedanie będzie ciężko z basem, trzeba mocnego sprzętu. Carpower 1502 to mocny wzmak, jak mierzyli go na forach audio, to nawet dobrze napędza, ale ten ES300 też potrzebuje sporo mocy. HPB-602 mam w bmw i napędza mi przód, taka budżetówka ale gra przyzwoicie. Jeśli do samego suba to raczej hpb-1502. Co do głośnika JBL to są lepsze i w dobrych cenach np. suby powerbass.
_________________ M40 też silnik, można go polubić?
Mój samochód:: BMW e34 525i M50B25
Wysłany: 5 Marzec 08, 17:59
hmm a hertz es 300 bedzie wporzadku do e34? bo wlasciwie mam zamiar najbardziej kupic 1502 i tego esa.. tylko nie wiem czy sie nie gubi przy szybkim basie?
_________________ We stand strong for what we beleive in... We ride together, we die together...
nie słyszałem takiego zestawu wiec Ci nie powiem jak gra. Popytaj na forach audio, tam są ludzie którzy mogą mieć takie zestawy albo doradzą Ci co i jak. poszukaj tutaj
http://tuningforum.pl/vie...f9bca8919806da4
znajdziesz i o CP 1502 i o ES300
_________________ M40 też silnik, można go polubić?
myślę że jeżeli wszystko dobrze podłączysz i zestroisz to będzie ok...
Pamietaj jednak że same głosniki i wzmacniacz to nie wszystko bardzo wazne sa kable !!! (to połowa sukcesu)
Mój samochód:: BMW e34 525i M50B25
Wysłany: 6 Marzec 08, 14:12
skusilbym sie na te kabelki tylko jeden maly problem narazie nie potrzebuje kabli glosnikowych i do tego z bagaznika do akumulatora mam najwyzej 50-100cm wiec wole kupic kabel na metry np z 2m.. ale dzieki za rade..
czyli mowicie ze okolo 20mm powinien byc?
na mase dam moze tez kabel taki jak na plus i do aku podlacze.. da sie cos takiego zrobic? i czy bedzie ok?
[ Dodano: 8 Marzec 08, 08:39 ]
to jak moze byc tak podlaczone??
_________________ We stand strong for what we beleive in... We ride together, we die together...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum