Wysłany: 20 Marzec 07, 09:54 [WROC] Gdzie dostanę blachę 1mm??
Hej!
Zna może ktoś z was miejsce gdzie mógłbym się zaopatrzyć w taką blachę ok 1m²? Byłem w kilku miejscach, ale tam tylko mogę kupić rolkę ważącą ćwierć tony a taka ilość raczej mnie nie interesuje. Z góry dziękuję za odpowiedź.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Ja chyba w tamtym roku (albo 2 lata temu) kupowałem w centrostalu na obornickiej
co prawda 2mm ryflowana i mozna bylo ja kupic jesli dobrze pamietam w arkuszach
o wymiarze 2metry x 1metr a drugie miejsce gdzie prawdopodbobnie taka blache
powinienes kupic to centrozłom na robotniczej a jesli sie nie uda to podzwon po firmach
ktore wykonuja jakies konkretne elementy np pokrycia dachowe z blachy trapezowej albo
cos podobnego mysle ze powinni odsprzedac 1m2
Ja chyba w tamtym roku (albo 2 lata temu) kupowałem w centrostalu na obornickiej
Będzie najtaniej ostatnio kupowałem rury i teowniki ucieli tyle ile potrzebowałem więc nie sądzę żeby robili problemy a tą grubość i ilość spokojnie u nich dostaniesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum